Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ μεγαλώνει το παιδί της με το Σταύρο

Σασμός Spoiler: Οι εξελίξεις της συνέχειας συγκλονίζουν ιδιαίτερα μετά από τα νέα ότι η Καλλιόπη θα σκοτώσει τον Άγγελο! Την ίδια ώρα το μέλλον του Νικηφόρου του επιφυλάσσει κι άλλες μεγάλες εκπλήξεις. Όλα αυτά όμως θα συμβούν ενάμιση χρόνο μετά από το σημείο της ιστορίας στο οποίο βρισκόμαστε τώρα. Ο Σασμός, ο οποίος συνεχίζει να σαρώνει τη τηλεθέαση, θα πραγματοποιήσει timeskip και τα επόμενα επεισόδια θα μας συστήσουν τις ζωές των χαρακτήρων της σειράς 1,5 χρόνο μετά. Τι θα συμβεί τότε όμως;

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ μεγαλώνει το παιδί της με το Σταύρο

Καταρχάς η Αργυρώ έχει φτιάξει τη ζωή της και βρίσκεται ακόμη στα Γιάννενα με τη μητέρα της. Είναι μαζί με τον Σταύρο και μεγαλώνουν μαζί το παιδί τους. Ο Μαθιός συναντάει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες την ώρα που ο Άγγελος παίρνει από τον ίδιο και τη Καλλιόπη τη μισή τους περιουσία καθώς του ανήκει. Η χρεοκοπία του γιου της θα είναι αυτή που θα οδηγήσει την Καλλιόπη στα άκρα με τον Άγγελο.

Μία εξέλιξη όμως ξαναενώνει όλους τους χαρακτήρες και φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις. Η δίκη του Αστέρη για τη δολοφονία του Πετρή αρχίζει! Η είδηση δεν αφήνει ανεπηρέαστη την Αργυρώ η οποία όσο και να έχει προχωρήσει στη ζωή της έχει ακόμη τα φαντάσματα του παρελθόντος να την ακολουθούν. Η Αργυρώ επιστρέφει στη Κρήτη προκειμένου να παραβρεθεί στη δίκη. Θέλει να ακούσει τη κατάθεση του άντρα που αγάπησε όσο κανέναν άλλο και αυτός σκότωσε τον αδερφό της.

Η Αργυρώ βρίσκεται στη δίκη του Αστέρη και τα συναισθήματά της είναι ανεξέλεγκτα. Δεν ξέρει πως να διαχειριστεί τη κατάσταση. Παρότι έχει προχωρήσει στη ζωή της τα ερωτήματα που έχει για το λόγο που έκανε το φόνο ο Αστέρης τη βασανίζουν και ψάχνει ακόμη απαντήσεις.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

You might also like