Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ ανοίγει το γράμμα! Το ξέσπασμά έντονο

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης, γνωρίζοντας πως θα αντικρίσει την αγαπημένη του μετά από καιρό, αποφασίζει να επικοινωνήσει μαζί της, με έμμεσο τρόπο. Αυτό το γράμμα τελικά θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα. Γράφει σε ένα γράμμα μία λέξη, τόσο σημαντική και πικρή.

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ ανοίγει το γράμμα! Το ξέσπασμά έντονο

Ο μόνος άνθρωπος που θα μπορούσε να τον βοηθήσει, είναι η Βασιλική. Μόνον εκείνη αντιλαμβάνεται τον μεγάλο του έρωτα για την Αργυρώ. Λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη, ο Αστέρης δίνει το γράμμα στην Βασιλική, ζητώντας της να το μεταφέρει στην Αργυρώ.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η Βασιλική βρίσκεται σε ένα μόνιμο άγχος. Ψάχνει την κατάλληλη στιγμή να δώσει το γράμμα, όμως δε μπορεί. Έτσι, προσεγγίζει την Άσπα και της ζητάει να το δώσει εκείνη στην ξαδέλφη της. Η Άσπα, όχι μόνο δίνει το γράμμα αυτό, αλλά ζητάει από την Αργυρώ να το διαβάσει, στη σειρά Σασμός. Βέβαια, η Αργυρώ αρνείται! Δε θέλει να γνωρίζει τι της γράφει ο Αστέρης, δε θέλει καμία επαφή μαζί του.

Μετά από αρκετή πίεση, η πρωταγωνίστρια λυγίζει. Ανοίγει το γράμμα και βλέπει μέσα τη λέξη «Συγγνώμη». Το ξέσπασμά της θα είναι έντονο. Αρχίζει να φωνάζει πως ο άνθρωπος αυτός έχει θράσος. Μέσα της αισθάνεται πληγωμένη, τσακισμένη.

Η δίκη συνεχίζεται, με την αγωνία να κορυφώνεται. Οι Βρουλάκηδες στέκονται εξοργισμένοι απέναντι στους Σταματάκηδες και ζητούν δικαίωση. Η Αργυρώ φροντίζει να δείχνει διαρκώς πως ο έρωτάς της για τον Αστέρη, έχει σβήσει. Τί συμβαίνει, όμως, πραγματικά και πόσο το γράμμα αυτό θα την επηρεάσει;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More