Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Αργυρώ και Αστέρης συμμαχούν κρυφά – Πως θα αντιδράσει η Καλλιόπη ;

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Αστέρης και η Αργυρώ αποφασίζουν να συμμαχήσουν κρυφά με στόχο να καταλαγιάσει επιτέλους το μίσος μεταξύ των οικογενειών τους.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Αργυρώ και Αστέρης συμμαχούν κρυφά – Πως θα αντιδράσει η Καλλιόπη ;

Ο Αστέρης κλείνει ραντεβού στην Αργυρώ, στο σπιτάκι στο βουνό ώστε να είναι απομονωμένοι προκειμένου οι δυο τους να μπορούν να μιλήσουν με άνεση. Της προτείνει ένα σχέδιο προκειμένου κανένας από τις οικογένειές τους και όσους εμπλέκονται στα τελευταία γεγονότα να μην έχει σχέση με αυτά τα κτήματα. Έτσι της προτείνει να γράψουν όλη την περιουσία που κληρονόμησε από τον Άγγελο στον γιο της, τον μικρό Πετρή.

Λίγο αργότερα, η Αργυρώ ανακοινώνει στους δικούς της την πρόταση που της έκανε ο Αστέρης και όλοι φαίνονται σύμφωνοι πως η ιδέα δεν είναι κακή. Προσπαθεί να την πείσει πως μόνο οι δυο τους μπορούν να κάνουν σασμό και μόνο έτσι θα καταφέρει να ηρεμήσει η Καλλιόπη και τα καταφέρνει. Η Εν τω μεταξύ, τα νέα για τα κτήματα του Άγγελου δεν αργούν να μαθευτούν σε όλο το χωριό και όλοι φοβούνται την αντίδραση της Καλλιόπης, ενώ ο Παύλος συνεχίζει απτόητος να προκαλεί και γιορτάζει για τη νίκη του.

Η καπετάνισσα μαθαίνοντας το σχέδιο των παιδιών της γίνεται πυρ και μανία και ψάχνει για συμμάχους προκειμένου να βάλει κι εκείνη το δικό της σχέδιο σε εφαρμογή με στόχο να πάρει τα κτήματα. Από την άλλη, η οργή της Καλλιόπης για τους Βρουλάκηδες φουντώνει όλο και περισσότερο και πιάνοντας τους γιούς της τους προειδοποιεί πως ακόμη κινδυνεύουν.

Η ένταση κορυφώνεται καθώς λίγες ημέρες αργότερα το αρχοντικό των Σταματάκηδων τυλίγεται στις φλόγες. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, πυκνοί καπνοί βγαίνουν από το σπίτι που γίνεται παρανάλωμα του πυρός. Όλοι αγωνιούν για την Καλλιόπη και σπεύδουν να βοηθήσουν.

Όταν η κατάσταση επιτέλους βρίσκεται υπό έλεγχο, η καπετάνισσα κατηγορεί ευθέως τον Παύλο πως προσπάθησε με αυτόν τον τρόπο να την εκδικηθεί θέτοντας τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Καλλιόπη τον κατηγορεί πως εκείνος ευθύνεται για τη φωτιά παρόλο που δεν υπάρχουν απτά στοιχεία και κανείς δεν γνωρίζει τον τρόπο που προκλήθηκε.

Για την αρχική σελίδα του Alpha – « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

You might also like