Σασμός – Σανίδα σωτηρίας ο Μανώλης για τον Μαθιό

Σασμός – Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, αναμένονται σημαντικές ανατροπές καθώς θα διαπιστώσουμε τον Μανώλη να αποκαλύπτει τα πάντα για τον Μαθιό. Ο Μαθιός, με αποχαιρετιστήριο τρόπο, αποχαιρετά τον Αστέρη και τη Βασιλική, έχοντας αποφασίσει οριστικά να παραδεχτεί την ευθύνη του για τη δολοφονία του Λαζάρου.

Σασμός – Σανίδα σωτηρίας ο Μανώλης για τον Μαθιό

Παράλληλα, η Αργυρώ αγοράζει εισιτήρια για την Αθήνα, προετοιμαζόμενη να ξεφύγει με τον Πετράκη από τον εφιάλτη που ζει στην Άνω Ποριά. Λίγο αργότερα, ο Μαθιός εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα και παραδίδεται για τη δολοφονία του Λαζάρου, αφήνοντας όλους άφωνους. Η είδηση εξαπλώνεται γρήγορα στο χωριό, προκαλώντας τρόμο και αναστατώνοντας τα σχέδια του Αντρέα να εκδικηθεί τον Μαθιό. Η Βασιλική και η Καλλιόπη δυσκολεύονται να δεχτούν την πραγματικότητα, όπως και ο Μανώλης, ο οποίος είχε δει τον Μαθιό στο χωριό την ώρα της δολοφονίας και γνωρίζει ότι είναι αθώος.

Αυτή τη φορά, όμως, είναι αποφασισμένος να μην δειλιάσει, όπως συνέβη με τη δολοφονία του Στεφανή. Ο Μανώλης υποψιάζεται ότι η δολοφόνος είναι η καπετάνισσα και ο γιος της προσπαθεί να την προστατεύσει. Κατευθύνεται στην αστυνομία και καταθέτει ότι είχε δει τον Μαθιό στο χωριό, αναγκάζοντας τον εαυτό του να υποστηρίξει ψεύτικα ότι η ομολογία του ήταν πλαστή. Προσπαθεί επίσης να καλύψει κάποιον άλλο με τις ψευδείς καταθέσεις του.

Ο Αντώνης βρίσκεται ξανά σε αδιέξοδο καθώς αναζητά τον δολοφόνο του Λαζάρου, ενώ ο Ανδρέας, αφιονισμένος, επινοεί εξαιρετικά σχέδια για να παγιδεύσει τους Σταματάκηδες.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More