Σασμός – Ρισκάρουν τα πάντα και ΄΄καθαρίζουν΄΄ τον Μαθιό

Σασμός – Οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς αναμένεται να είναι συναρπαστικές, καθώς αποκαλύπτεται το σκοτεινό σχέδιο του Αντρέα για τη δολοφονία του Μαθιού. Η πλοκή της σειράς φαίρνει ανατροπές, καθώς ο Μαθιός συλλαμβάνεται και παράλληλα ο Αντρέας επινοεί τον τρόπο για την εξόντωσή του.

Σασμός – Ρισκάρουν τα πάντα και ΄΄καθαρίζουν΄΄ τον Μαθιό

Στο μεταξύ, η Βασιλική, που είναι έτοιμη να εκδικηθεί τον φόνο του γιου της, του Λάζαρου, βιώνει μια απρόσμενη στιγμή τραγωδίας, καθώς αυτός χάνει τη ζωή του από ατύχημα. Μετά το περιστατικό, ο Μαθιός, ανησυχώντας για τη Βασιλική που είναι έγκυος και μπορεί να βρεθεί στη φυλακή, αποκτά όλες τις λεπτομέρειες και αποφασίζει να αναλάβει την ευθύνη για να προστατεύσει την οικογένειά του. Έτσι, παραδίδεται στην αστυνομία, ενώ ο Αντώνης, παρότι είναι εσωστρεφής πως ο πραγματικός ένοχος είναι η Καλλιόπη, τον προσαγάγει με χειροπέδες.

Παράλληλα, η Εύα ενημερώνει τον Αντρέα για τη σύλληψη του Μαθιού, με αυτόν να κατηγορεί τον Μαθιό για τον θάνατο του Λάζαρου και να επισημαίνει το ατύχημα, προκειμένου να προστατευτούν οι Σταματάκηδες.
Στις επόμενες εξελίξεις της σειράς, η Εύα εκφράζει την υποψία της ότι ο Μαθιός είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του Ευθύμη και το αναφέρει στον Αντρέα.

Αυτός, έχοντας έντονα αρνητικά συναισθήματα για τον Μαθιό, της προτείνει να σκοτώσουν εκείνον. Παρά την έκκληση της Εύας για ηρεμία, ο Αντρέας ξεκινά την υλοποίηση του σχεδίου του. Συνεννοείται με τον Τηλέμαχο, σχεδιάζοντας πώς και πότε θα πραγματοποιηθεί η εκτέλεση του Μαθιού, επιλέγοντας το όπλο να είναι μια τουφέκι κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στη φυλακή.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More