Σασμός – Πλακώνονται στο ξύλο για τα μάτια της Εύας

Σασμός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, πρόκειται να συμβούν πολλές ανατροπές και άγρια σκηνικά. Ο Γιώργος θα βρει τον εαυτό του σε μια πολύ δύσκολη θέση, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ανδρέα. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος θα βρεθεί ανάμεσα σε δύο γυναίκες, τη Στέλλα και την Εύα.

Σασμός – Πλακώνονται στο ξύλο για τα μάτια της Εύας

Από τη μια, θα πλησιάσει τη Στέλλα, ενώ από την άλλη, θα γνωρίσει την Εύα, προς την οποία θα αισθανθεί έλξη. Εν τω μεταξύ, ο αστυνόμος θα βρεθεί σε μια επικίνδυνη κατάσταση όταν ανακαλύψει ότι η Εύα είναι αδερφή του Φαρμάκη. Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός και ο Μύρος θα βρεθούν στο μπαρ της πόλης, όπου θα δουν την Εύα να βρίσκεται στην άκρη του δρόμου όταν ένας ληστής θα προσπαθήσει να την κλέψει. Τότε, ο Μύρος θα αναλάβει να κυνηγήσει τον άγνωστο άντρα, ενώ ο Γιώργος θα τρέξει να προστατέψει την Εύα.

Την επόμενη μέρα, η Εύα θα ζητήσει να συναντηθούν και ο Γιώργος θα της προτείνει να πάνε στο σπίτι του. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, θα γίνουν ακόμα πιο κοντά, και ο Γιώργος θα αρχίσει να αισθάνεται διαφορετικά για την Εύα. Ωστόσο, μια ακόμη γυναίκα θα εισβάλει στη ζωή του Γιώργου, και αυτή θα είναι η Στέλλα. Η σχέση τους θα εξελιχθεί πέρα από τη φιλία.

Κάποια στιγμή, ο Ανδρέας θα ανακαλύψει τη σχέση του Γιώργου με την Εύα και θα ξεσπάσει από ζήλεια και θυμό. Αυτό θα οδηγήσει σε μια έντονη σύγκρουση μεταξύ τους. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ, ο Αντρέας θα προσπαθήσει να μιλήσει στην Εύα, αλλά εκείνη θα τον αποφύγει. Ωστόσο, η κατάσταση θα ξεφύγει, και ο Ανδρέας θα βρει τον εαυτό του να εμπλέκεται σε μια σωματική σύρραξη με τον Γιώργο, που θα καταλήξει στο νοσοκομείο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More