Σασμός – Οι προσπάθειες του Αστέρη πέφτουν στο κενό

Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Έτσι υπόσχονται συγκλονιστικές στιγμές, καθώς ο Αστέρης στέκεται αμεταπείστως πίσω από τις αποφάσεις του. Η Άνω Ποριά βυθίζεται στο σκοτάδι της νύχτας, ενώ μια δυνατή έκρηξη στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής αλλάζει τα δεδομένα για πάντα.

Σασμός – Οι προσπάθειες του Αστέρη πέφτουν στο κενό

Ο Αντώνης, συγκλονισμένος, εντείνει τις έρευνες για τον φόνο του Λαζάρου, θέλοντας να αποτρέψει άλλη μια χείρα αίματος. Αντιμετωπίζοντας ένα κενό στα στοιχεία που συνδέουν την Καλλιόπη με τον φόνο, η Βασιλική αποφασίζει να αναλάβει την ευθύνη, ενώ η Αργυρώ, εξοργισμένη από τον Αστέρη που αρνείται να καταδώσει τον Μαθιό, της ζητά να χωρίσουν. Η Βασιλική, αποφασισμένη να κόψει κάθε δεσμό με τους Σταματάκηδες, αποχωρεί από τη ζωή τους, αν και η απόφαση της την βασανίζει.

Προτιμά να μεγαλώσει τον Πετράκη μόνη της, μακριά από την πόλη που της προκάλεσε τόσο πόνο. Ο Αστέρης, αμεταπείστως προσηλωμένος στην οικογένειά του, αγνοεί το τελεσίγραφο της Αργυρώς. Το χάσμα μεταξύ τους μεγαλώνει, και η πρόταση της Αργυρώς για χωρισμό επιδεινώνει την κατάσταση. Ο Αντώνης και η Μαρίνα προσπαθούν να διαλευκάνουν τα πράγματα, χωρίς να γνωρίζουν τα πραγματικά αίτια του χωρισμού. Η Αργυρώ, όμως, κρατάει κρυφούς τους λόγους της, καθιστώντας τις προσπάθειές τους ανώφελες.

Ο κόσμος της Άνω Ποριάς διαρκώς εξελίσσεται, προκαλώντας αναταραχές στις ζωές των χαρακτήρων. Καθώς ο κύκλος των γεγονότων επισφραγίζεται, οι αποφάσεις που λαμβάνονται σε κρίσιμες στιγμές διαμορφώνουν το μέλλον των ηρώων, ανατρέποντας παλιές σχέσεις και θέτοντας νέες προκλήσεις. Η εξέλιξη της ιστορίας υπόσχεται να κρατήσει τους θεατές σε αγωνία, αποκαλύπτοντας κρυφά μυστικά και ανατροπές που θα αλλάξουν τα πάντα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More