Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός – Οι Μουντάκηδες παίζουν το τελευταίο τους χαρτί

Σασμός – Ο Τηλέμαχος είναι ο πολύτιμος παίκτης που διεκδικούν οι Μουντάκηδες και οι Σταματάκηδες μαζί με τους Βρουλάκηδες, καθένας επιδιώκοντας να τον κερδίσει για το μέρος του. Ο Παύλος και ο παπα-Μιχάλης προσπαθούν να τον πείσουν, ασκώντας πίεση στα συναισθηματικά του κίνητρα, προκειμένου να τον έχουν στο πλευρό τους.

Σασμός – Οι Μουντάκηδες παίζουν το τελευταίο τους χαρτί

Ωστόσο, αυτός δείχνει αποφασισμένος να μην υποκύψει στους Μουντάκηδες, καθώς διατηρεί ανοιχτή επικοινωνία με τον αδελφό του, τον Ανδρέα. Η Στέλλα συνεχίζει να αντιμετωπίζει σύγκρουση με τον Χρήστο, λόγω της απόφασής του να φέρει τη Βασιλική στα δικαστήρια. Παρόλα αυτά, η ανάγκη του να αποκαλύψει αναμενόμενες κατηγορίες κατά της Βασιλικής, κρατώντας αδιαμαρτύρητα στοιχεία για την εγκληματική της ενέργεια, τον υποχρέωσε σε αυτήν την ενέργεια. Από την πλευρά της, η Στέλλα αντιδρά με αλληλεγγύη προς τη Βασιλική, θεωρώντας την σαν αδελφή της.

Η φιλία τους είναι τόσο ισχυρή, όσο και η οικογένεια Σταματάκη, και δεν μπορεί να φανταστεί να την εγκαταλείψει σε μια φυλακή, ειδικά μετά από μια απόφαση που προέρχεται από τον άνθρωπο που αγαπά. Πρώτο βήμα, λοιπόν, ο χωρισμός με τον εισαγγελέα. Παράλληλα, ο Γιώργος επιχειρεί να υποστηρίξει τη Θεοδώρα, καθώς ήθελε και αυτός το παιδί. Ωστόσο, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα: αποκαλύπτεται ότι τα αποτελέσματα του DNA της Βασιλικής δεν επηρεάστηκαν από τον Αντώνη, αλλά από τον ίδιο. Τώρα, πρέπει να αντιμετωπίσει την αλήθεια, καθώς ο Αντώνης κινδυνεύει να απολυθεί από την αστυνομία λόγω αυτού του γεγονότος.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like