Σασμός – Ο Αντρέας γίνεται το σκυλάκι της Έυας

Σασμός – Στη συνέχεια της σειράς, προβλέπονται εκρηκτικές εξελίξεις, καθώς η Εύα είναι έτοιμη να αποκαλύψει τον κρυμμένο της άσο στον Αντρέα. Αυτή η αποκάλυψη θα φέρει στο φως ένα μυστικό που θα αναζωπυρώσει το μίσος του Αντρέα.

Σασμός – Ο Αντρέας γίνεται το σκυλάκι της Έυας

Η Εύα, αδερφή του Φαρμάκη, χειρίζεται με επιδεξιότητα κάθε κίνησή της. Πλησιάζοντας τον Αντρέα, αποσπά πληροφορίες που χρειάζεται για να συνθέσει το παζλ της. Εκμαιεύει λεπτομέρειες σχετικά με τον Μαθιό και ολοκληρώνει την προετοιμασία του σχεδίου της, το οποίο πρόκειται να αλλάξει τις ισορροπίες στις οικογένειες Σταματάκη και Βρουλάκη, καθώς και σε ολόκληρο το χωριό.

Ταυτόχρονα, ενώ ο Μαθιός αποφασίζει να παραδεχτεί την ευθύνη για τον θάνατο του Στεφανή, οι ειδήσεις για την εγκυμοσύνη της Βασιλικής ανατρέπουν τα σχέδιά του. Παράλληλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ, η Εύα επηρεάζει τα γεγονότα όταν και όπως εκείνη επιθυμεί. Αγνοώντας τις προειδοποιήσεις του Βαγγέλη ότι η παρουσία της είναι επικίνδυνη, αποκαλύπτει στον Αντρέα το μυστικό του Μαθιού, με αποτέλεσμα όλα να αναστατωθούν.

Καθώς οι εξελίξεις εκτυλίσσονται, ο Μαθιός βρίσκεται σε σημείο απόφασης, αποφασισμένος να παραδοθεί για το έγκλημα που διαπράχθηκε. Ωστόσο, οι αναταραχές που προκύπτουν από την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Βασιλικής του αλλάζουν τα δεδομένα. Παράλληλα, η Εύα συνεχίζει το παιχνίδι της, κινώντας τα νήματα με μαεστρία. Αν και προειδοποιείται για τον κίνδυνο από τον Βαγγέλη, αδιαφορεί και αποκαλύπτει το μυστικό του Μαθιού στον Αντρέα, θέτοντας σε κίνδυνο τη σταθερότητα όλων των υπαρχόντων σχέσεων και ισορροπιών στο χωριό.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More