Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός – Να φυλάγεστε – Θα πληρώσετε όλοι

Σασμός – Ο Μανούσος και ο Γιάννος, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, μαθαίνουν πως ο εισαγγελέας άφησε ελεύθερη τη Βασιλική με περιοριστικούς όρους για τον φόνο του Λάζαρου και ζητούν εκδίκηση. Ο πρώτος μάλιστα τονίζει στον Μαθιό πως θα ησυχάσουν μόνο αν δουν ολόκληρη την οικογένεια των Σταματάκηδων να ξεκληρίζεται.

Σασμός – Να φυλάγεστε – Θα πληρώσετε όλοι

«Αν νομίζεις ότι θα τη βγάλεις καθαρή έτσι εύκολα γελιέσαι. Η πληρωμή θα είναι πολύ ακριβή. Να φυλάγεστε. Δεν θα αρκεστούμε μόνο σε σένα. Αυτό που έκανε η γυναίκα σου θα το πληρώσετε όλοι», του λέει και ο Μαθιός θορυβείται. Ο εισαγγελέας διατάζει τη φύλαξη των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων. Τρεις μήνες μετά, ο εισαγγελέας θεωρώντας πως το σόι του Λάζαρου έχει ηρεμήσει, παίρνει πίσω την εντολή φύλαξης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι Μουντάκηδες να κάνουν την πρώτη μεγάλη τους κίνηση. Και αυτή είναι να βάλουν φωτιά στο αλουμινάδικο, ενώ μέσα βρίσκεται ο Αστέρης.

Ευτυχώς η Σάντρα τον σώζει, αλλά για προληπτικούς λόγους ο Αστέρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Εκεί οι Μουντάκηδες δίνουν νέα εντολή εξόντωσης του Αστέρη. Θα προσπαθήσουν να τον τελειώσουν δηλητηριάζοντας τον με υδροκυάνιο. Θα καταφέρουν άραγε να τελειώσουν τους Σταματάκηδες μια και καλή;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like