Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός – Μια σπασμένη κορνίζα προμηνύει το τέλος τους

Σασμός – Η Καλλιόπη, πλέον ήρεμη μετά την εξαφάνιση της απειλής “Εύα” από τις ζωές τους, συγυρίζει το σπίτι της, όταν ξαφνικά ακούει γυαλιά να σπάνε. Τρομάζει και κάνοντας έναν κύκλο γύρω από τον εαυτό της για να καταλάβει τι έχει συμβεί, βλέπει μια κορνίζα να είναι πεσμένη κάτω και γύρω της γυαλιά σε θρύψαλα.

Σασμός – Μια σπασμένη κορνίζα προμηνύει το τέλος τους

Σκύβει τρομαγμένη και την σηκώνει, διαπιστώνοντας ότι είναι η κορνίζα με τη φωτογραφία του Μαθιού και της Βασιλικής από τον γάμο τους, που έχει γίνει χίλια κομμάτια. “Παναγία μου, τι κακό σημάδι είναι αυτό;”, αναρωτιέται η Καλλιόπη και δικαιολογείται το ερώτημά της, καθώς την ίδια στιγμή ο Χρήστος βρίσκεται ένα βήμα πίσω απο την σύλληψη της Βασιλικής για τον φόνο του Λάζαρου. Η πληροφορία που η Μαρίνα πλέον γνωρίζει το μεγάλο μυστικό της οικογένειας Σταματάκη, σχετικά με τον φόνο του Μαθιού, την αγχώνει τόσο πολύ που λιποθυμάει.

Παρόλο που εκείνη επιμένει απέναντι σε όλους πως είναι μια χαρά και πως το μωρό συνεχίζει να κλωτσάει, ο Μαθιός επιμένει πως πρέπει να πάνε στον γιατρό για να σιγουρευτούν για την υγεία του εμβρύου. “Δεν ακούω κουβέντα, μάτια μου. Θα πάμε στον γιατρό για να σιγουρευτούμε πως και οι δυο σας είστε καλά. Δεν θέλω να παίζουμε με αυτά τα ζητήματα. Κανόνισε αύριο κιόλας να πάμε στον γυναικολόγο και δεν θέλω αντιρρήσεις”, της λέει ο άντρας της και για να μην του χαλάσει το χατίρι, κλείνει ραντεβού.

Ωστόσο, τα καλά νέα που μαθαίνουν από εκείνον δεν διαρκούν πολύ, καθώς την ίδια στιγμή ο Χρήστος βρίσκεται έξω από το σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής, με σκοπό να τη συλλάβει για τον φόνο του Λάζαρου.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like