Σασμός – Μαθαίνει οτι είναι Σταματάκης – Του κόβονται τα πόδια

Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η σειρά υπόσχεται συναρπαστικές στιγμές, αφού ο Ανδρέας αντιμετωπίζει έναν σοκαριστικό παραλληλισμό με την οικογενειακή του καταγωγή. Καθώς ο Παύλος αποκαλύπτει το μυστικό του ότι είναι Σταματάκης, ο Ανδρέας παραμένει αναίσθητος στο νέο πλαίσιο της ταυτότητάς του.

Σασμός – Μαθαίνει οτι είναι Σταματάκης – Του κόβονται τα πόδια

“Στις φλέβες σου κυλάει αίμα Σταματάκηδων,” του ανακοινώνει ο Παύλος, ρίχνοντας τον Ανδρέα στον κόσμο της οικογενειακής του ιστορίας. Με το πέρασμα του χρόνου, ο Ρούσσος Σταματάκης, πατέρας του Ανδρέα, αποκαλύπτεται ως ένα πρόσωπο που αγάπησε βαθιά τη μητέρα του, αντίθετα με τον επιβλητικό γάμο της με τον Βρουλάκη. Η αποκάλυψη αυτή προκαλεί θυμό και αποφασιστικότητα στον Ανδρέα. Εξαγριωμένος από την αλήθεια, σχεδιάζει να εκδικηθεί τον Μαθιό, με σκοπό να τον αντιμετωπίσει με θανατηφόρο τρόπο κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στις φυλακές.

Η ατμόσφαιρα στην Άνω Ποριά γίνεται πυκνή από τον φόβο του αγνώστου. Η Καλλιόπη, ανησυχώντας για την ασφάλεια των παιδιών της, αποφασίζει να πάρει τα ηνία της κατάστασης. Καταστρώνει ένα έξυπνο σχέδιο, απαγάγει τον Ανδρέα και τον κρατά όμηρο, εκβιάζοντάς τον να εγκαταλείψει την Κρήτη. Σε μια αποθήκη, η Καλλιόπη χαράσσει το μέλλον του Ανδρέα, απειλώντας τον με θάνατο αν αρνηθεί. Ο ήχος ενός πυροβολισμού διαπερνά τον αέρα, ενώ ο Αντρέας εξαφανίζεται. Η ανατροπή αφήνει το κοινό με αγωνία και περιμένει με ανυπομονησία την εξέλιξη των γεγονότων στη συνέχεια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More