Σασμός – Λέει αλήθειες που πονάνε την Μαρίνα και εξαφανίζεται

Σασμός – Στη συνέχεια της σειράς, παρατηρούνται εξαιρετικά ανατρεπτικές εξελίξεις. Η Θοδώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με καταστάσεις που δεν μπορεί να αντέξει και αποδίδει την ευθύνη σε εαυτήν. Η απώλεια του μωρού που περίμενε αποτελεί το δεύτερο παιδί που χάνει, και ο πόνος που νιώθει είναι σχεδόν ανυπόφερτος.

Σασμός – Λέει αλήθειες που πονάνε την Μαρίνα και εξαφανίζεται

Επιπλέον, αισθάνεται ότι τιμωρείται για τα προηγούμενά της λάθη. Κάνει μάλιστα μια ανατριχιαστική ανακάλυψη όταν επισκέπτεται τη Μαρίνα και αποκαλύπτει την αλήθεια σχετικά με τη συκοφαντική δήλωσή της ότι ο Πέτρος είχε σκοτώσει τον Στεφανή, και είχε μιλήσει για αυτό στον Αντώνη. Η Μαρίνα, φυσικά, ανατριχιάζει από την αποκάλυψη αυτή και στρέφεται εναντίον του συζύγου της που δεν προστάτευσε τον γιο της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Θοδώρα πιστεύει ότι η λύτρωσή της βρίσκεται στο να εξαφανιστεί από την Άνω Ποριά και να αφήσει πίσω της το παρελθόν. Αυτό την οδηγεί στο να αποχαιρετίσει τον Γιώργο και την Κρήτη, αγνοώντας τις προσπάθειες όλων να την πείσουν και να την κρατήσουν κοντά τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More