Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός – Κάνει στενό μαρκάρισμα στον Αστέρη – Της ρίχνει χυλόπιτα

Σασμός – Η Σάντρα εισέρχεται στο χωριό, φορτωμένη με τσάντες. Καθώς περπατάει, μια από αυτές της πέφτει και τα πράγματά της χύνονται στο έδαφος. Τυχαία, ο Αστέρης περνάει από εκεί και σκύβει για να τη βοηθήσει. Αντίδραση που δεν περιμένει, καθώς εκείνη του λέει πως δεν χρειάζεται βοήθεια.

Σασμός – Κάνει στενό μαρκάρισμα στον Αστέρη – Της ρίχνει χυλόπιτα

Ο Αστέρης της εξηγεί ότι είναι άδικο να της μείνει άσχημη εντύπωση ως περαστική από το χωριό τους. Αυτή όμως διευκρινίζει πως δεν είναι περαστική, αλλά σκοπεύει να μείνει για κάποιο διάστημα, καθώς ο πατέρας της είναι ο Δημήτρης Μαραθάκης, ο γιατρός του χωριού και μόλις της πει ότι είναι ο γιατρός του και ο γιατρός όλων, το πρόσωπο της κοπέλας θα λάμψει.

Όλοι την καλοδεχτούν στο χωριό, αλλά εκείνη έχει την προσοχή της στραμμένη στον Αστέρη. Σε μια από τις συναντήσεις τους, του εκφράζει τα συναισθήματά της, θέλοντας να τον κάνει να αισθανθεί όπως αυτή. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω αλλά νιώθω διαφορετικά κάθε φορά που είσαι κοντά μου. Δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση, εύχομαι όμως να είχες τα ίδια συναισθήματα με μένα». Ωστόσο, αυτός της δηλώνει ότι έχει ήδη οικογένεια και ελπίζει να τον σεβαστεί. Σίγουρα θα βρεις κι εσύ το άλλο σου μισό, όπως βρή κα κι εγώ την Αργυρώ» της απαντάει.

Τα προβλήματα στη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ θα ξεκινήσουν όταν εκείνη καταλάβει τα συναισθήματα της Σάντρας. «Δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται πίσω από την πλάτη μου. Αφού είναι τόσο αθώο όσο λες από τη μεριά σου, δεν νομίζεις ότι θα έπρεπε να μου το πεις εξαρχής;», θα τον ρωτήσει αλλά δεν θα πάρει απάντηση. Παρόλο που εκείνη είναι ερωτευμένη, αυτός δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα συναισθήματά της λόγω της πιστοληπτικής του πεποίθησης. Όταν η Σάντρα αντιλαμβάνεται ότι δεν θα έχει ποτέ τον Αστέρη δικό της, βρίσκει παρηγοριά στην παρέα του Βαγγέλη, μοιραζόμενη το πάθος τους για τον τζόγο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like