Σασμός – Καλλιόπη – Βασιλική στήνουν καρτέρι θανάτου στο Λάζαρο

Σασμός – Η Μαρίνα και ο Ανδρέας συναντιούνται στο νεκροταφείο, προκαλώντας μια αναπόφευκτη σύγκρουση. Τα λόγια του Ανδρέα αναστατώνουν τη Μαρίνα, η οποία αναζητά βοήθεια από τον παππά-Μιχάλη. Ο Παύλος και ο παππά-Μιχάλης εκφράζουν ανησυχία για την προσέγγιση της Εύας και του Ανδρέα.

Σασμός – Καλλιόπη – Βασιλική στήνουν καρτέρι θανάτου στο Λάζαρο

Στο μεταξύ, ο Ανδρέας οργανώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη φυγάδευση του Λάζαρου από την Κρήτη. Στη συνέχεια, πιέζει την Εύα να αποκαλύψει ό,τι γνωρίζει για τον Μαθιό. Εκείνη, νιώθοντας εγκλωβισμένη, αποκαλύπτει την ταυτότητά της στον Βαγγέλη, λέγοντάς του ότι είναι η αδελφή του Ευθύμη. Ο Βαγγέλης υποστηρίζει ότι θα σταθεί στο πλευρό της, όπως έκανε και με τον αδελφό της.

Η Εύα, μένοντας μαζί του, προκαλεί περαιτέρω προβλήματα. Η σκοτεινή νύχτα πλησιάζει, και η Μαρίνα αισθάνεται όλο και πιο έντονα το κακό να πλησιάζει. Η Καλλιόπη και η Βασιλική εντοπίζουν την κρυψώνα του Λάζαρου, αποσπώντας όπλα από το σπίτι της καπετάνισσας για να τον αντιμετωπίσουν. Ο Λάζαρος αιφνιδιάζεται από τις δύο γυναίκες, ανταλλάσσουν δυσάρεστες κουβέντες, και η Καλλιόπη τον καταριέται. Εξοργισμένη, η Βασιλική του επιτίθεται, τραβώντας το όπλο της.

Ο Λάζαρος τρομάζει, στραβό πατά, στραβοπατά, σωριάζεται κάτω και χτυπά το κεφάλι του σε μια πέτρα. Ο θάνατός του είναι ακαριαίος.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More