Σασμός – Η Βασιλική σκοτώνει τον Λάζαρο

Σασμός – Πέρασαν τέσσερις μήνες και το χωριό βρίσκεται σε απόκοσμη ηρεμία. Η Εύα βρίσκεται σε αδιέξοδο με τα σχέδιά της για εκδίκηση, ενώ η Βασιλική δεν μπορεί να ησυχάσει μέχρι να βρεί τον Λάζαρο.

Σασμός – Η Βασιλική σκοτώνει τον Λάζαρο

Η αστυνομία αρχίζει να προχωρά στις έρευνές της για να τον εντοπίσει. Ο Μανόλης, πνιγμένος στα σκοτάδια της θλίψης, βρίσκει δύναμη από μια αναπάντεχη παρουσία. Η Τζένη επιστρέφει και βρίσκεται δίπλα του, προσφέροντάς του μια αγκαλιά για να κρυφτεί από τους εφιάλτες και να γαληνέψει η ψυχή του. Η Τζένη, μετά το φιάσκο της ψεύτικης εγκυμοσύνης από τον Νικηφόρο, αποφασίζει να φύγει από την Άνω Ποριά και να πάει στον Καναδά, όπου ζούσαν οι γονείς της.

Ωστόσο, αφού μαθαίνει για τον χαμό του Νικηφόρου, αποφασίζει να γυρίσει για να βοηθήσει τον Μανόλη και να τον στηρίξει στη δύσκολη στιγμή του. Μέσα σε όλη αυτή τη θλίψη και τον πόνο που βιώνουν οι Σταματάκηδες, συμβαίνει ένα περιστατικό που τους συγκλονίζει. Η Βασιλική λιποθυμά και μαθαίνει πως θα γίνει ξανά μητέρα με τον Μαθιό. Αυτή η αναπάντεχη εγκυμοσύνη ίσως τη βοηθήσει να ξεπεράσει την απόγνωση και τη δίψα της για εκδίκηση κατά των Βρουλάκηδων για τον χαμό του γιου της, σκεπτόμενη ακόμη και να δολοφονήσει τον Λάζαρο μόνη της.

Η Εύα παλεύει με τον πόνο και την ανάγκη να εκδικηθεί, αλλά η ηρεμία του χωριού της φέρνει αδιέξοδο.
Ο Λάζαρος εξαφανίζεται, και η αστυνομία αρχίζει την έρευνα για να τον βρει, φέρνοντας ελπίδα και αγωνία στην κοινότητα. Η επιστροφή της Τζένης ανακατεύει τα χαρτιά, ενώ μια αναπάντεχη είδηση για τη Βασιλική ανοίγει νέες προοπτικές και ανησυχίες. Στον πυρήνα της θλίψης, η κοινότητα αντιμετωπίζει ανατροπές που θα επηρεάσουν το μέλλον της και τη μοίρα των εμπλεκομένων προσώπων.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More