Σασμός – Η αυτοθυσία του αλλάζει την μοίρα όλων

Σασμός – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να είναι συναρπαστικές, καθώς δρομολαγούνται γεγονότα που ίσως ανατρέψουν τα πάντα. Η αλήθεια σχετικά με τον φόνο του Στεφανή αποδεικνύεται υπερβολικά σκληρή για την Αργυρώ, η οποία ζητά από τον Αστέρη να χωρίσουν για ένα διάστημα. Ενώ ο Αστέρης συνεχίζει τις έρευνες του, ο Αντρέας ετοιμάζει επίθεση κατά του Μαθιού. Ωστόσο, ο Μαθιός αντιστέκεται και ομολογεί τον φόνο του Λάζαρου.

Σασμός – Η αυτοθυσία του αλλάζει την μοίρα όλων

Οι έρευνες του Αντώνη για τον φόνο του Λάζαρου επηρεάζουν τους Σταματάκηδες, αλλά η Βασιλική παραμένει εκτός εμβέλειας. Η Καλλιόπη κατηγορείται, και ο αστυνόμος της ζητά να παρουσιαστεί στο Τμήμα για αποτυπώματα και διασταύρωση με το όπλο του εγκλήματος. Ταυτόχρονα, η Αργυρώ και ο Αστέρης προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τη μεγάλη αλήθεια που τους χωρίζει, αλλά αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Η ενοχή του Μαθιού βαραίνει ιδιαίτερα την Αργυρώ, η οποία ταλαιπωρεί τον Αστέρη, που παραμένει πιστός στην οικογένειά του.

Η οικογένεια Μουντάκη, με τη συμμετοχή του Ανδρέα και του Τηλέμαχου, ετοιμάζει αντίποινα για τον χαμό του ξαδέρφου τους, προκαλώντας αναταραχή στην Άνω Ποριά. Μια έκρηξη στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής προκαλεί ζημιές, χωρίς να χυθεί αίμα. Παρ’ όλα αυτά, το μήνυμα της επερχόμενης καταστροφής είναι σαφές. Η Βασιλική σκέφτεται να ομολογήσει όλα, ενώ ο αστυνόμος εντείνει τις έρευνες ελπίζοντας να εντοπίσει τον δολοφόνο πριν τον επόμενο φόνο.

Η Εύα, μετά την αθωωτική σήμανση της Καλλιόπης, επιβεβαιώνει τις υποψίες της για τον ρόλο του Μαθιού στον θάνατο του Ευθύμη, ετοιμάζοντας την εκδίκησή της. Ωστόσο, ο Τάσος ενημερώνει τον Παύλο για τα σχέδια της. Η Αργυρώ, μετά τα τελευταία γεγονότα, ζητά από τον Αστέρη να πάρουν αποστάσει για να σκεφτούν το μέλλον της σχέσης τους. Ο Αστέρης προσπαθεί να την πλησιάσει, αλλά αντιμετωπίζεται με απόρριψη, καθώς η Αργυρώ τον θεωρεί ένοχο όσο και ο αδερφός του.

Η απόσταση μεταξύ τους μεγαλώνει καθημερινά, προετοιμάζοντας ένα χωρισμό που φαίνεται αναπόφευκτο. Ο Αστέρης νιώθει πως η κατάσταση θα οδηγήσει στον χωρισμό, ενώ ο Αντώνης και η Μαρίνα προσπαθούν να πείσουν την Αργυρώ για τα αληθινά αισθήματα του Αστέρη. Παρόλα αυτά, η Αργυρώ δεν μπορεί πλέον να τον ξεχωρίσει από τους Σταματάκηδες και ιδίως από τον Μαθιό, που ο Αστέρης επιλέγει να καλύψει.

Η πιθανότητα επανασύνδεσης μειώνεται, και όλα δείχνουν πως τα βήματα τους κατευθύνονται προς το χωρισμό. Ωστόσο, η παρακάτω εξέλιξη, όπου ο Μαθιός πανικοβάλλεται μετά την κλήση του Αντώνη για αποτυπώματα, ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα. Ο Μαθιός, αντιμετωπίζοντας απελπισία, κάνει μια απρόβλεπτη κίνηση που μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στην εξέλιξη της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More