Σασμός – Η Αργυρώ αδειάζει τον Αστέρη – Έξαλλος μαζί της

Σασμός –  Ο Αστέρης αποφασίζει να διακόψει κάθε δεσμό με την οικογένειά του. Ωστόσο, αντιμετωπίζει έναν απρόσμενο εχθρό στην ΆΝΩ ΠΟΡΙΆ τον τόπο που επέλεξε για να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Η Αργυρώ, η σύντροφός του και μητέρα του παιδιού τους, αρνείται να καταλάβει γιατί ο Αστέρης πήρε αυτή την απόφαση και δεν επιθυμεί να χωρίσει το παιδί της από τη γιαγιά του.

Σασμός – Η Αργυρώ αδειάζει τον Αστέρη – Έξαλλος μαζί της

Μια μέρα, όταν βρίσκεται έξω για μια βόλτα με τον μικρό Πετρή, η Καλλιόπη, η μητέρα του Αστέρη, τους πλησιάζει και αρχίζει να παίζει με τον εγγονό της. Ο Τόλης, ένας φίλος του Αστέρη, παρατηρεί αυτήν τη συνάντηση και, γεμάτος χαρά, τρέχει να μεταφέρει τα νέα στον Αστέρη. Αυτός, ωστόσο, αντιδρά έντονα και αρνητικά, θεωρώντας ότι η Αργυρώ τον πρόδωσε προσπαθώντας να ξαναφέρει την οικογένειά του στη ζωή του.

Λίγο αργότερα, ο Αστέρης συναντά την Αργυρώ και της μιλάει πολύ επιθετικά. Η Αργυρώ απορεί με τη στάση του και η πρώτη ρήξη στη σχέση τους κάνει την εμφάνισή της. Οι δυσκολίες και οι αντιξοότητες ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ αρχίζουν να επηρεάζουν την σχέση τους και την οικογένειά τους. Καθώς η κρίση στη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς εξελίσσεται, ο Σασμός βρίσκεται στο επίκεντρο των συγκρούσεών τους.

Οι παλιοί δεσμοί και οι φιλίες στην περιοχή αντιμετωπίζουν προκλήσεις, και ο Αστέρης αναρωτιέται αν μπορεί πραγματικά να ξεκινήσει από την αρχή, αφήνοντας πίσω του τα παλιά του προβλήματα. Παρά τις δυσκολίες, η αγάπη τους για τον μικρό Πετρή και οι προσπάθειές τους να ξεπεράσουν τις αντιξοότητες αποτελούν τον κινητήριο μοχλό που θα διαμορφώσει τη συνέχεια της ιστορίας τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More