Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 99, 100, 101, 102,

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 99, 100, 101, 102,  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA …

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 99, 100, 101, 102,

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 99

O εισαγγελέας ξεκαθαρίζει στον Αντώνη πως η μαρτυρία της Νάντιας, ότι άκουσε σε συνομιλία με την αδελφή του τον Ευθύμη να της εκμυστηρεύεται ότι αυτός δολοφόνησε τον Στεφανή, δεν τον έπεισε και ο φάκελος του συγκεκριμένου φόνου όχι μόνο δεν κλείνει, αλλά πρέπει να εντατικοποιηθούν οι έρευνες, ώστε επιτέλους να βρεθεί ο φονιάς και να συλληφθεί. Παράλληλα, οι ετοιμασίες για το οινοποιείο προχωρούν εντατικά, με τον Βαγγέλη να πρωτοστατεί. Η Σάντρα μαθαίνει λεπτομέρειες για τη σχέση Αστέρη – Αργυρώς, την πολύχρονη βεντέτα ανάμεσα στις οικογένειές τους, το αίμα που τους χώριζε και το επεισοδιακό ερωτικό παρελθόν τους και δεν πτοείται καθόλου. Δείχνει αποφασισμένη να διεκδικήσει ερωτικά τον Αστέρη με κάθε τρόπο. Η Καλλιόπη αποκαλύπτει στον Παύλο τι έχει συμ-βεί στον Ανδρέα, αλλά και το κόλπο που έστησε εκείνος σε βάρος του, προσπαθώντας να του φορτώσει όλα τα κρίματά του, και τον κάνει έξαλλο. Δεν περίμενε ποτέ τέτοια προδοσία από τον αγαπημένο του ξάδελφο, καθώς του είναι ολοφάνερο πια ότι τον κορόιδευε πολύ καιρό, με σκοπό να του φορτώσει τα εγκλήματα που θα έκανε σε βάρος των Σταματάκηδων.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 100

Η Στέλλα ανησυχεί πολύ για τις απειλές που δέχεται ο Χρήστος και αναρωτιέται πώς μπορεί να τον βοηθήσει. Το περιστατικό με τα σκασμένα λάστιχα του αυτοκινήτου του, όταν της τηλεφώνησε για να πάει να τον βοηθήσει, την έχει τρομάξει πολύ, αφού δείχνει πως αυτοί που τον απειλούν δεν μένουν στα λόγια και είναι πραγματικά επικίνδυνοι. Από την πλευρά του, ο Χρήστος αποκαλύπτει στον Αντώνη ποιος είναι ο κίνδυνος που αντιμετωπίζει, μιλώντας του ανοιχτά για τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται. Ο αστυνομικός διευθυντής τού παρέχει 24ωρη αστυνομική προστασία και κινητο ποιεί όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις, ώστε να εντοπιστούν οι θρασύτατοι παράγοντες της τοπικής μαφίας, που είναι ικανοί να φτάσουν μέχρι και στην εξόντωση ενός υψηλά ιστάμενου δικαστικού λειτουργού.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 101

Η απόφαση της Θοδώρας να τελέσει πολιτικό γάμο προκαλεί τις αντιδράσεις της οικογένειάς της και του παππά-Μιχάλη. Αυτή, όμως, είναι αποφασισμένη να κάνει το γάμο μακριά από την Άνω Ποριά, χωρίς γλέντια, νυφικά κι ευχές. Δεν βλέπει τίποτε το γιορτινό στο «λευκό» γάμο με τον Γιώργο, που το μόνο που εξυπηρετεί είναι η υιοθεσία του μωρού. Ωστόσο, δεν μπορεί να πει τους αληθινούς λόγους της απόφασής της στην οικογένειά της και στον παππά-Μιχάλη. Η Σάντρα, ως αγροτική γιατρός του χωριού, αναπόφευκτα διεισδύει όλο και περισσότερο στις ζωές των κατοίκων της Άνω Ποριάς. Παράλληλα, η Αργυρώ, πανικόβλητη από την παρουσία της και τη σχέση που φαίνεται να αναπτύσσει με τον Αστέρη, εξομολογείται το άσχημο προαίσθημά της για εκείνη στη Βασιλική. Και καθώς η επερχόμενη άφιξη του Ρούσσου του αδελφού του Βασίλη Σταματάκη, κουνιάδου της Καλλιόπης και πατέρα του Ανδρέα στο χωριό ανησυχεί ολοένα και περισσότερο τους πάντες, η Βασιλική καταλαβαίνει πως η άφιξή του προμηνύει δεινά για την ίδια και τον Μαθιό. Οι απειλές εναντίον του Χρήστου αγγίζουν και τη Στέλλα, παγώνοντάς του το αίμα, αφού ο εισαγγελέας λαμβάνει ένα απειλητικό sms, με μια φωτογραφία, στην οποία το πρόσωπο της Στέλλας έχει διαγραφεί με ένα κόκκινο «Χ». Είναι ξεκάθαρο πως τους παρακολουθούν σε κάθε τους βήμα. Δεν ρισκάρει πια μόνο τη δική του ζωή, αλλά κινδυνεύει κι η αγαπημένη του, εξαιτίας του πείσματός του να ξεδοντιάσει την τοπική μαφία, που αποδεικνύεται εξαιρετικά επικίνδυνη. Την ίδια ώρα, η Βασιλική με τον Μαθιό φοβούνται μήπως ο εισαγγελέας υποπτεύεται τη Βασιλική για το θάνατο του Λάζαρου και ζητούν βοήθεια από τη Στέλλα, ώστε να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 102

Η Καλλιόπη, αφού αποκάλυψε τα πάντα στον Παύλο για τις παγίδες που του έστηνε ο Ανδρέας, αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να πει στους γιους της, τον Αστέρη και τον Μαθιό, πως ο Ανδρέας είναι πρώτος ξάδελφός τους, γιος του αδελφού του πατέρα τους, του Ρούσσου, ο οποίος επιστρέφει εσπευσμένα στην Άνω Ποριά για να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με τις δύο οικογένειες και να βρει τον Ανδρέα. Ο Αστέρης και ο Μαθιός μαθαίνουν ακόμη πως ο πατέρας τους δολοφονήθηκε μέσα στη φυλακή με εντολή του ανιψιού του Ανδρέα, που γεννήθηκε Βρουλάκης, αλλά στο αίμα είναι Σταματάκης… Και στο σπίτι των Βρουλάκηδων, όμως, τα μυστικά του παρελθόντος βγαίνουν στο φως, με την επιστροφή του Ρούσσου να αντιμετωπίζεται με τρόμο. Το κλίμα στο χωριό είναι βαρύ και κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να κάνει κάτι για να το αντιστρέψει. Ο Χρήστος, με τη σειρά του, μετά το νέο χτύπημα της τοπικής μαφίας, αναγκάζεται να πάρει μια απόφαση που θα του κοστίσει πολύ, στην προσπάθειά του να προστατεύσει τη Στέλλα. Θα της ζητήσει να διακόψουν κάθε επαφή, αφήνοντάς την εμβρόντητη γι’ αυτή την αναπάντεχη εξέλιξη στη σχέση τους. Ο Παύλος, από την άλλη, δεν μπορεί να καταπιεί την προδοσία του Ανδρέα και αποφασίζει να σπάσει τη σιωπή του και να αποκαλύψει τα πάντα, για τα ένοχα μυστικά του παρελθόντος. Στο μεταξύ, ο Τάσος εξομολογείται στον Αντώνη τις ανησυχίες του για τη σχέση που διατηρεί η κόρη του με τον Χρήστο. Την ίδια ώρα, ο εισαγγελέας ζητά από τον Γιώργο να γίνει η σκιά της Στέλλας 24 ώρες το 24ωρο, προκειμένου να την προστατεύσει. Η Βασιλική μιλά έξω από τα δόντια στην Αργυρώ, για τη συμπεριφορά της απέναντι στον Αστέρη και τις υποψίες της για τη Σάντρα, ξεκαθαρίζοντάς της πως αν χάσει τον Αστέρη, η μόνη υπεύθυνη θα είναι η ίδια. Η Σάντρα, από την πλευρά της, ζητά από τον Βαγγέλη να τη συστήσει σε παράνομες λέσχες τυχερών παιχνιδιών, για να μπορεί να εκτονώνει τη μανία της για τυχερά παιχνίδια, καθώς είναι εθισμένη σε αυτά. Το αίτημα της γιατρού τον σοκάρει και τον κάνει να είναι πολύ επιφυλακτικός απέναντί της.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο  103, 104, 105, 106

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like