Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 81, 82, 83, 84

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 81, 82, 83, 84  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA …

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 81, 82, 83, 84

Η Καλλιόπη μαθαίνει για την σοβαρή ασθένεια του Αστέρη. Ο Αντώνης ενημερώνει τον Μαθιό και τη Βασιλική πως δεν μπορεί πλέον να τους προστατεύει από τον εισαγγελέα. Ο Τηλέμαχος ανακαλύπτει πως ο Ανδρέας είναι ζωντανός. Η αποκάλυψη της εμπλοκής της Βασιλικής στο θάνατο του Λάζαρου κλονίζει την Αργυρώ. Ο Μαθιός και η Βασιλική προσπαθούν να συμφιλιωθούν με την bevorstehende αποκάλυψη, αλλά ένα απρόσμενο γεγονός τα ανατρέπει όλα. Ο Δημήτρης ανακαλύπτει την ταυτότητα της Εύας, αλλά ο Παύλος και ο Βαγγέλης τον παραπλανούν. Η Θοδώρα διεκδικεί τον Γιώργο. Η Καλλιόπη ομολογεί πως σκότωσε τον Λάζαρο, σώζοντας τη Βασιλική, αλλά τα αποτελέσματα DNA την απαλλάσσουν. Η Μαρίνα μαθαίνει για την κάλυψη της Βασιλικής και εξοργίζεται. Η Εύα στοχοποιεί τον Μαθιό για τον θάνατο του Ευθύμη. Η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια από τον Αντώνη.

 • Ασθένεια Αστέρη: Η Καλλιόπη μαθαίνει για την σοβαρή ασθένεια του Αστέρη και τον κίνδυνο για τη ζωή του.
 • Εισαγγελέας: Ο Αντώνης ενημερώνει τον Μαθιό και τη Βασιλική ότι δεν μπορεί πλέον να τους προστατεύει από τον εισαγγελέα Χρήστο Γιακωβάκη.
 • Ανδρέας: Ο Τηλέμαχος ανακαλύπτει ότι ο Ανδρέας είναι ζωντανός.
 • Βασιλική: Η αποκάλυψη της εμπλοκής της Βασιλικής στο θάνατο του Λάζαρου κλονίζει την Αργυρώ.
 • Μαθιός & Βασιλική: Ο Μαθιός και η Βασιλική προσπαθούν να συμφιλιωθούν, αλλά ένα απρόσμενο γεγονός τα ανατρέπει όλα.
 • Εύα: Ο Δημήτρης ανακαλύπτει την ταυτότητα της Εύας, αλλά ο Παύλος και ο Βαγγέλης τον παραπλανούν.
 • Θοδώρα & Γιώργος: Η Θοδώρα διεκδικεί τον Γιώργο.
 • Καλλιόπη: Η Καλλιόπη ομολογεί πως σκότωσε τον Λάζαρο, σώζοντας τη Βασιλική, αλλά τα αποτελέσματα DNA την απαλλάσσουν.
 • Μαρίνα: Η Μαρίνα μαθαίνει για την κάλυψη της Βασιλικής και εξοργίζεται.
 • Σχέδιο Εύας: Η Εύα στοχοποιεί τον Μαθιό για τον θάνατο του Ευθύμη.
 • Αλήθεια: Η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια από τον Αντώνη.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 81

H βραδινή έξοδος της Στέλλας και της Θοδώρας καταλήγει σε απρόσμενη συνάντηση με τον εισαγγελέα Γιακωβάκη. Η πρόσκληση να καθίσουν μαζί και οι κουβέντες που ανταλλάσσουν για όλα όσα έχουν συμβεί βοηθούν τον Χρήστο να βάλει σε μια τάξη τα γεγονότα και να προετοιμάσει τις επόμενες κινήσεις του, που θα τον βοηθήσουν να εξιχνιάσει τα εγκλήματα που έχουν μείνει ατιμώρητα. Η βραδιά κυλά ήρεμα με τη Στέλλα, τη Θοδώρα και τον Χρήστο, μέχρι τη στιγμή που εκείνος λαμβάνει μια κλήση, που θα προβληματίσει πολύ τη Στέλλα… Η Μαρίνα, όσο κι αν προσπαθεί, δεν παίρνει απαντήσεις από τον Αντώνη για τα μυστικά που κρύβει και αναγκάζεται να τις ψάξει αλλού. Η Βασιλική δέχεται ένα τηλεφώνημα που την αναστατώνει, καθώς ακούει τη φωνή του εισαγγελέα να αναζητά τον Μαθιό. Όσο για τον Γιώργο, φτάνει η στιγμή που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα λάθη του παρελθόντος, αυτά που έκανε ως μυστικός αστυνομικός στο πλευρό του Ευθύμη, με αποτέλεσμα τη δολοφονία του Πάνου. Την ώρα που η Αργυρώ προσπαθεί να καθησυχάσει τον Αστέρη για τον εφιάλτη που είδε, ο Μαθιός τον βλέπει να ζωντανεύει μπροστά του, χειρότερος από ποτέ. Παράλληλα, η Καλλιόπη συμβουλεύει τη Μαρίνα να χειριστεί αλλιώς το θέμα με τον Αντώνη, ώστε να μάθει όλα όσα της κρύβει, η γιαγιά Ειρήνη γίνεται έξω φρενών και στη συνέχεια οι σχέσεις της με τη νύφη της οδηγούνται στα άκρα. Η Θοδώρα, στο μεταξύ, αποφασίζει να διεκδικήσει δυναμικά τον Γιώργο και να κάνει τα πάντα, προκειμένου να δημιουργήσει πρόβλημα στο φλερτ του με την Εύα, που τον πολιορκεί και δείχνει ερωτευμένη μαζί του.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 82

Ο Χρήστος στριμώχνει τη Βασιλική και της ζητά να ενημερώσει τον Μαθιό ότι τον περιμένει στο γραφείο του, μαζί με τα σημειώματα του μασκοφόρου. Ο Παντελής παραδίδεται στις τύψεις, θεωρώντας ότι αυτός κίνησε τις υποψίες του εισαγγελέα εναντίον του, καθώς όταν ο Χρήστος πήγε στο καφενείο, ρωτώντας λεπτομέρειες για τον Μαθιό, δεν κράτησε το στόμα του κλειστό. Την ίδια στιγμή, η Εύα πείθεται ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του αδελφού της. Τυφλωμένη, από μίσος, αποφασίζει να βάλει μπρος το τελικό της σχέδιο, με σκοπό την εξόντωσή του και δίνει εντολή να τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο αγροτικό αυτοκίνητό του. Ήδη η Εύα προσπάθησε να βγάλει από τη μέση και τη Θοδώρα, δίνοντας εντολή να κόψουν τα φρένα του αυτοκινήτου της. Η Θοδώρα γλίτωσε από του Χάρου τα δόντια με τη βοήθεια του Τηλέμαχου. Όταν πήγαν το αυτοκίνητο στο συνεργείο, έγινε αντιληπτή η απόπειρα δολοφονίας εναντίον της. Κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία, αλλά δεν κατονόμασε κανέναν ως ύποπτο, καθώς στο παρελθόν που το είχε κάνει με τον Πετρή, άνοιξε ένας κύκλος αίματος με αθώα θύματα. Ο Αστέρης, από τη μεριά του, φοβάται πως κάτι σοβαρό του κρύβουν για την υγεία του. Δεν μπορεί να είναι τόσο ανήσυχες η μάνα του και η Αργυρώ. Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται κι ο Μαθιός, αγωνιώντας για τη συνάντησή του με τον εισαγγελέα. Η Βασιλική μαθαίνει από τη Νάντια πως η Ξένια ήταν πολύ ερωτευμένη με τον Ευθύμη, ενώ η σιωπή από την πλευρά των Μουντάκηδων ανησυχεί τον παπα-Μιχάλη και τον Παύλο.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 83

Η έρευνα στα βουνά που διέταξε ο Χρήστος οδηγεί σε μια αναπάντεχη ανακάλυψη και οι αστυνομικοί μένουν άφωνοι. Στο αγροτικό αυτοκίνητο του Μαθιού, που έχει ανατιναχθεί από τον εκρηκτικό μηχανισμό, έπειτα από εντολή της Εύας, νεκροί δεν είναι ούτε ο Αστέρης ούτε ο Μαθιός αλλά ο Σπύρος. Αγρότης και φίλος των Σταματάκηδων που δανείστηκε το αυτοκίνητο για δουλειά, καθώς το δικό του είχε πρόβλημα. Ο Χρήστος, εκνευρισμένος, απο φασίζει να αλλάξει ρότα. Την ίδια ώρα, η Μαρίνα και ο Αντώνης συμφιλιώνονται, ενώ η κατάσταση της υγείας του Αστέρη εξακολουθεί να εμπνέει ανησυχία στην Αργυρώ, η οποία δεν ξέρει πώς να χειριστεί το ζήτημα.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 84

Η Εύα δείχνει να χάνει όλο και περισσότερο τον έλεγχο, αλλά και τους τελευταίους υποστηρικτές της. Ο Χρήστος, ενώνοντας τα κομμάτια του παζλ με τις απόπειρες δολοφονίας τόσο με το αυτοκίνητο της Θοδώρας όσο και των Σταματάκηδων, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Εύα βρίσκεται πίσω από αυτές. Αμέσως εκδίδει εις βάρος της ένταλμα σύλληψης με τις κατηγορίες για δύο απόπειρες δολοφονίας και μία ανθρωποκτονία. Η εγκατάλειψη ενός μωρού έξω από την εκκλησία, το οποίο βρήκε ο παπα-Μιχάλης, προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στο χωριό. Η παπαδιά, η Κατερίνα, θέλει να το κρατήσουν, καθώς δένεται όλο και περισσότερο μαζί του και ζητά από τον παπά να προχωρήσουν σε επίσημη υιοθεσία, αλλά αυτός την αποτρέπει, λέγοντάς της πως είναι και οι δύο μεγάλοι σε ηλικία για να το υιοθετήσουν. Τη λύση θα δώσουν η Θοδώρα και ο Γιώργος, καθώς προχωρά η επανασύνδεσή τους. Αποφασίζουν να γίνουν ζευγάρι ξανά και να υιοθετήσουν το μωρό.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο  85, 86, 87, 88

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like