Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 79 – Ο Μαθιός φέρνει προβλήματα

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 79 – Η Καλλιόπη προτείνει να αναλάβει η ίδια την ευθύνη για το θάνατο του Λάζαρου, προσπαθώντας να βοηθήσει τη νύφη της να βγει από το αδιέξοδο που βρίσκεται, καθώς τα αποτελέσματα του τεστ πλησιάζουν. Ωστόσο, η πρότασή της δεν έχει αποτέλεσμα.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 79 – Ο Μαθιός  φέρνει προβλήματα

Ο Μαθιός, αντιμέτωπος με τον φόβο να χάσει τη γυναίκα του και τη σκέψη να τη βρει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, της προτείνει να φύγουν μακριά για πάντα. Καθώς η έρευνα για την εμπλοκή της Βασιλικής στο φόνο του Λάζαρου ολοκληρώνεται, ο Μαθιός, ακολουθώντας άθελά του, δημιουργεί ένα ακόμα πρόβλημα, κινώντας υποψίες με τις πρωτοβουλίες του. Παράλληλα, η Αργυρώ συζητά με τον Αντώνη για την κάλυψη που παρείχαν στη Βασιλική, χωρίς να γνωρίζουν ότι κάποιος τους παρακολουθεί.

Η Μαρίνα, που κρατείται σε σκοτάδι όσον αφορά τις νέες εξελίξεις, εκπλήσσεται και θυμώνει καθώς μαθαίνει τα πάντα. Της φαίνεται αδιανόητο ότι η κόρη της και ο άντρας της την κρατούν σε αγνοία, “συνωμοτώντας” πίσω από την πλάτη της. Πώς θα αντιδράσει ο Μαθιός στις υποψίες που κινήθηκαν εναντίον του; Θα αποδειχθεί αθώος ή θα επιδεινωθεί η κατάστασή του; Τι θα συμβεί όταν η Μαρίνα αντιληφθεί την πραγματικότητα των γεγονότων και το “συνωμοτικό” παιχνίδι που έγινε πίσω από την πλάτη της; Θα ανατραπεί η κατάσταση ή θα εμβαθυνθούν οι διαμάχες;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like