Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 78 – Η Θοδώρα διεκδικεί τον Γιώργο

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 78 –  Ο Χρήστος εκτός εαυτού βρίζει άγρια τον Αντώνη, αντιδρώντας στον έλεγχο DNA που ζήτησε για το θάνατο του Λάζαρου. Παράλληλα, η Αργυρώ συζητά με τον Αντώνη για την κάλυψη που έδωσε στη Βασιλική, αλλά χωρίς να το ξέρουν, κάποιος τους ακούει.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 78 – Η Θοδώρα διεκδικεί τον Γιώργο

Όλα τα μέλη της οικογένειας Σταματάκη καλούνται εκ νέου στο τμήμα, ενώ η ταυτότητα της Εύας κινδύνευε να αποκαλυφθεί από τον πλέον απρόσμενο άνθρωπο. Ο Δημήτρης, φίλος του Ευθύμη και του Παύλου από νεαρή ηλικία, εντόπισε μια φωτογραφία με την Εύα. Αποκαλύπτοντας το στον Παύλο και τον Βαγγέλη, εκείνοι προσπαθούσαν να τον παραπλανήσουν, λέγοντάς του ότι δεν είναι αυτή στη φωτογραφία.

Παράλληλα, η Θοδώρα αντιλαμβάνεται ότι ακόμη αγαπάει τον Γιώργο και αποφασίζει να αναλάβει δράση, επιδιώκοντας να τον κερδίσει ξανά. Θα καταφέρει η Εύα να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά της ή θα αποκαλυφθεί από κάποιον άλλο; Τι θα κάνει ο Δημήτρης όταν συνειδητοποιήσει ότι οι φίλοι τον προσπαθούν να τον παραπλανήσουν; Και τέλος, θα έχει επιτυχία η προσπάθεια της Θοδώρας να ξανακερδίσει τον Γιώργο;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like