Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 77 – Η Ζωή του Αστέρη κρέμεται απο μια κλωστή

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 77 – Η Καλλιόπη ακούει με αναστάτωση τον Δημήτρη να εξηγεί πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα υγείας του Αστέρη. Εάν η νεφρική ανεπάρκεια εξελιχθεί στο μοναδικό του νεφρό, η ζωή του θα βρεθεί σε κίνδυνο.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 77 – Η Ζωή του Αστέρη κρέμεται απο μια κλωστή

Παράλληλα, ο Αντώνης ενημερώνει τον Μαθιό και τη Βασιλική ότι δεν μπορεί πλέον να τους προστατεύσει από τις έρευνες του εισαγγελέα Χρήστου Γιακωβάκη. Ο Τηλέμαχος ανακαλύπτει ένα απρόσμενο γεγονός σχετικά με την εξαφάνιση του Ανδρέα, το οποίο μοιράζεται μόνο με τη Μαρίνα και τη γιαγιά Ειρήνη, αγνοώντας την Εύα, την οποία φαίνεται να μην εμπιστεύεται πλέον. Τηλεφωνώντας στο κινητό του Ανδρέα, παρατηρεί ότι κάποιες φορές απαντάει και άλλες όχι.

Μετά από έλεγχο στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας, του επιβεβαιώνουν ότι ο αριθμός δεν έχει δοθεί σε άλλον πελάτη. Επομένως, ο Ανδρέας είναι ζωντανός. Η αποκάλυψη της εμπλοκής της Βασιλικής στο θάνατο του Λάζαρου συγκλονίζει την Αργυρώ. Καθώς ο Μαθιός και η Βασιλική προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την αλήθεια, ένα απρόσμενο γεγονός τινάζει τα πάντα στον αέρα. Δεν υπάρχουν αποδείξεις που να συνδέουν τη Βασιλική με το θάνατο του Λάζαρου.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like