Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 76 – Χρήστος – Στέλλα σε ρομαντικό δείπνο

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 76 – Ο Χρήστος Γιακωβάκης, ο ορμητικός εισαγγελέας, εκτίθεται σε μια αλλαγή προοπτικής. Κατά καιρούς είχε δηλώσει στη Στέλλα ότι η δουλειά του είναι η ίδια η ζωή του, και πως αν δεν επικεντρωνόταν στη δουλειά του, το μυαλό του θα ήταν αλλού, χαμένο σε άλλες δραστηριότητες.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 76 – Χρήστος – Στέλλα σε ρομαντικό δείπνο

Ωστόσο, η Στέλλα ανατρέπει αυτή την κατάσταση. Συλλέγει αποδεικτικά στοιχεία που ευνοούν τον Παύλο, αποδεικνύοντας την αθωότητά του όσον αφορά στα όπλα που εντοπίστηκαν στο οινοποιείο. Αυτά τα στοιχεία τα παραδίδει στον εισαγγελέα, επιδιώκοντας να βοηθήσει στην αποφυλάκιση του Παύλου. Αυτή η ενέργεια όχι μόνο αλλάζει την κρίση του Χρήστου απέναντί της, αλλά ανοίγει και νέες προοπτικές. Δεν βλέπει πλέον τη Στέλλα ως μια δικηγόρο που απλώς προσπαθεί να καλύψει την αλήθεια, αλλά ως σύμμαχο που παλεύει για τη δικαιοσύνη, όπως και αυτός.

Η συγκυρία φαίνεται ιδανική για να την καλέσει σε ένα δείπνο, μια κίνηση που η Στέλλα αποδέχεται ευχαρίστως. Καθώς περνούν χρόνο μαζί, αρχίζουν να κατανοούν και να εκτιμούν ο ένας τον άλλον περισσότερο. Το δείπνο αποτελεί μια ευκαιρία για να διαμορφωθεί μια νέα σχέση μεταξύ τους. Καθώς μοιράζονται σκέψεις και απόψεις, η σύνδεσή τους εμβαθύνεται. Από αντιπάλους στο δικαστήριο, μετατρέπονται σε σύμμαχους, οι οποίοι κοιτούν προς την ίδια κατεύθυνση: τη δικαιοσύνη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like