Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 75 – Ο Αστέρης καταρρέει

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 75 – Ο νέος εισαγγελέας προκαλεί αναστάτωση στον Γιώργο, ενώ ο Αντώνης αντιλαμβάνεται ότι οι προθέσεις του παραμένουν άγριες. Η Εύα εντοπίζει ένα νέο ύποπτο για τη δολοφονία του Ευθύμη, ενώ ο Παύλος αναγκάζεται να ζητήσει συγγνώμη.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 75 – Ο Αστέρης καταρρέει

Αντίστοιχα, η Βασιλική αποκαλύπτει την αλήθεια σχετικά με το θάνατο του Λάζαρου στον Μανόλη, ενώ λίγο αργότερα δέχεται μια απροσδόκητη επίσκεψη από τη Θοδώρα, η οποία της εξηγεί τα πάντα. Ωστόσο, η κατάρρευση του Αστέρη αναστατώνει την παρέα. Η Αργυρώ καλεί ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Αν και οι εξετάσεις δείχνουν καθαρές, ο Δημήτρης εκφράζει φόβους για την κατάστασή του στην Καλλιόπη. Υποψιάζεται πρόβλημα στο νεφρό, το οποίο επιβεβαιώνεται αργότερα με νέες εξετάσεις.

Η Αργυρώ νιώθει υπεύθυνη και σοκαρισμένη, καθώς ο Αστέρης της είχε χαρίσει ένα νεφρό, σώζοντάς την από τον θάνατο. Ο Αντώνης και ο Γιώργος ανησυχούν για την απόφαση του Χρήστου να επανεξετάσει το DNA και να πάρει ξανά δείγματα από όλους τους Σταματάκηδες. Η Εύα αναλαμβάνει δράση για να απελευθερώσει τον Παύλο, ενώ η Ντίνα απομακρύνει τον Βαγγέλη από τη ζωή της. Η Αργυρώ ανακαλύπτει ένα ακόμα τρομερό μυστικό που της έκρυβαν ο Μαθιός και η Βασιλική, τη δολοφονία του Λάζαρου.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More