Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 74 – Ξεθάψουν τον Στεφανή για εξέταση DNA

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 74 – Ο Γιώργος επιχειρεί να αλλάξει τη στάση της Αργυρώς έναντι της Θοδώρας. Ο εισαγγελέας υποθέτει ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή και υποψιάζεται ότι η Βασιλική ενδέχεται να συνεργάστηκε.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 74 – Ξεθάψουν τον Στεφανή για εξέταση DNA

Οι σκέψεις του φθάνουν στα αυτιά της Νάντιας, που επιθυμεί διακαώς εκδίκηση. Ο Χρήστος δίνει εντολή να ξεθάψουν το πτώμα του Στεφανή για εξέταση DNA, προκειμένου να διαπιστωθεί η καταγωγή της Νάντιας. Αυτή η εξέλιξη τρομοκρατεί τον Μαθιό. Παράλληλα, εξακολουθεί να ανοίγει η υπόθεση της δολοφονίας του Οδυσσέα. Ο εισαγγελέας δίνει εντολή για έρευνα στα βουνά, προκαλώντας αναστάτωση στον Γιώργο, που αντιλαμβάνεται ότι η πληρωμή για τον θάνατο του Οδυσσέα πλησιάζει.

Οι Σταματάκηδες και οι Βρουλάκηδες πλησιάζουν σε ενότητα, αλλά η παράδοση του Μαθιού και η αντίδραση της γιαγιάς Ειρήνης αποτελούν σκοτεινό σύννεφο. Η Βασιλική ανησυχεί τον Μαθιό, και ο Δημήτρης δίνει οδηγίες για την ομαλή εξέλιξη της εγκυμοσύνης της. Η Εύα συνεχίζει τα παιχνίδια της και πλησιάζει ένα νέο πρόσωπο για να εξυπηρετήσει τα σχέδιά της, ενώ η είδηση ενός ξαφνικού θανάτου σοκάρει την Καλλιόπη. Η Μαρίνα αντιμετωπίζει τη γιαγιά Ειρήνη για το καντήλι του Βασίλη Σταματάκη, επιμένοντας στη συμφιλίωση των οικογενειών.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More