Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 37, 38, 39, 40

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 37, 38, 39, 40 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA …

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 37, 38, 39, 40

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 37

Ο αληθινός συγκρατούμενος του Βασίλη Σταματάκη βρίσκεται εκτός Ελλάδος και η αποκάλυψη της πλαστοπροσωπίας από τον Αντώνη βγάζει από πάνω του τη ρετσινιά ότι συγκάλυπτε το φόνο, δείχνοντας εύνοια στους Βρουλάκηδες για το χατίρι της Μαρίνας. Ο Ανδρέας, μαθαίνοντας την είδηση, ετοιμάζει το νέο σχέδιό του για την εξόντωση του Μαθιού και της Βασιλικής, κάνοντας το χατίρι της Εύας, η οποία του έχει αποκαλύψει πως ο Μαθιός έχει δολοφονήσει τον Στεφανή, ενώ είναι σίγουρη πως κρύβεται και πίσω από το φόνο του αδελφού της Ευθύμη, ο οποίος είχε ανακαλύψει πως είναι φονιάς.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 38

Η Θοδώρα, που επιστρέφει στην Άνω Ποριά, προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει τον αδελφό της Μανόλη να διαχειριστεί την απώλεια του Νικηφόρου. Όταν συναντιέται, όμως, με την Αργυρώ τυχαία, καταλαβαίνει ότι είναι ανεπιθύμητη στο χωριό. Η ανάμιξη της στην υπόθεση του άδικου θανάτου του Πετρή θα είναι πάντα διαχωριστική γραμμή ανάμεσά τους. Παράλληλα, στο κενό πέφτουν και οι προσπάθειες του Μαθιού να προσεγγίσει τον Αστέρη. Ωστόσο, και η άρνηση του Αστέρη να μιλήσει στην Αργυρώ για το τι έχει συμβεί με την οικογένειά του, εξακολουθεί να αποτελεί σημείο τριβής για το ζευγάρι. Στο μεταξύ, ο Λάζαρος πέφτει νεκρός στο κρησφύγετό του. Πριν προλάβει να τον πυροβολήσει η Βασιλική, παρουσία της Καλλιόπης, εκείνος στραβοπατά, χτυπά στο κεφάλι και μένει στον τόπο. Η Βασιλική, βλέποντας το άψυχο σώμα του, νιώθει ικανοποίηση, όπως και η Καλλιόπη. Ο φονιάς πλήρωσε για το χαμό του Νικηφόρου. Η έρευνα του Αντώνη για τον εξαφανισμένο Λάζαρο οδηγεί αναπόφευκτα στον Ανδρέα και τον Τηλέμαχο, οι οποίοι αρνούνται πως έχουν σχέση με την εξαφάνισή του. Η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη αγωνιούν για την εξαφάνιση της Μάγδας, της γυναίκας του Λάζαρου, ενώ ο Παύλος πνίγεται στις ενοχές.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 39

Ο θάνατος του Λάζαρου σκάει σαν βόμβα στην αστυνομία. Η Βασιλική μαθαίνει ότι είναι έγκυος και ενημερώνει τον Μαθιό, ο οποίος της υπόσχεται πως θα πάρει πάνω του όλη την ευθύνη για τη δολοφονία του Λάζαρου, αν η αστυνομία φθάσει ως την πόρτα τους. Η Εύα, από την άλλη, έχει καταφέρει να χρησιμοποιεί στο έπακρο τον ερωτευμένο Ανδρέα, αν και ο Βαγγέλης την προειδοποιεί για τους κινδύνους που ενέχει αυτή η τακτική της. Στο μεταξύ, η έρευνα του Αντώνη για τον Κωστάκη, συγκρατούμενο του άντρα της Καλλιόπης στη φυλακή, αποφέρει καρπούς. Αποδεικνύεται πως είναι ψευδομάρτυρας. Η Καλλιόπη επιβεβαιώνει το γεγονός ανοίγοντας το δρόμο για την απαλλαγή του Παύλου από τις υποψίες. Η Στέλλα και η Μαρίνα συμβουλεύουν τον Αστέρη να κάνει ένα βήμα προς την οικογένειά του, παρά τις έντονες αντιρρήσεις του.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 40

Ο θάνατος του Λάζαρου εξαγρι ώνει τον Ανδρέα και τον Τηλέμαχο. Είναι βέβαιοι πως για το φονικό ευθύνονται η Βασιλική και ο Μαθιός και διψούν για εκδίκηση. Με τη βοήθεια δύο φίλων τους οργανώνουν τον εμπρησμό του σπιτιού τους, αλλά ο Αντώνης, που αγωνιά για την αναζωπύρωση της βεντέτας, έχει βάλει αστυνομικούς να φρουρούν σε 24ωρη βάση το σπίτι. Ωστόσο, οι συνεργοί του Ανδρέα και του Τηλέμαχου καταφέρνουν να παγιδεύσουν το σπίτι με γκαζάκια. Η έκρηξη μέσα στη νύχτα προκαλεί πανικό. Ο Αντώνης και ο Μύρωνας τρέχουν στον τόπο των εκρήξεων. Ο Μαθιός και η Βασιλική έχουν βγει ζωντανοί και μεταφέρονται στο νοσοκομείο, καθώς υπάρχει αγωνία για το μωρό που κυοφορεί η Βασιλική. Βασικοί ύποπτοι για τον Αντώνη είναι ο Ανδρέας και ο Τηλέμαχος, αλλά ο παπα-Μιχάλης του δένει τα χέρια, καθώς επιβεβαιώνει ότι οι δυο τους ήταν μαζί του τη μοιραία στιγμή της έκρηξης. Τον εμπρησμό ολοκλήρωσαν δυο φίλοι τους…

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο  41, 42, 43, 44

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like