Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 33, 34, 35, 36

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 33, 34, 35, 36 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA …

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 33, 34, 35, 36

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 33

Τα ανίψια της Καλλιόπης καταφέρνουν να εντοπίσουν πού κρύβεται ο Λάζαρος. Μέχρι να καταστρώσει το σχέδιο εξόντωσης, η Καλλιόπη ζητά από τη Βασιλική να κάνει υπομονή. Στόχος της να έχει άλλοθι ο Μαθιός. Το πονηρό σχέδιο της Καλλιόπης με συνεργό τη Βασιλική τίθεται σε εφαρμογή, χρησιμοποιώντας τον Τόλη, που δεν γνωρίζει τι ετοιμάζουν νύφη και πεθερά. Η Καλλιόπη υποδύεται δήθεν ότι είναι άρρωστη και ζητά από τη Βασιλική να μείνει στο πλευρό της. Παράλληλα, στέλνουν τον Τόλη στον Μαθιό για να τον προσέχει ώστε να έχει και ο Μαθιός άλλοθι, καθώς με το φονικό του Λάζαρου ο πρώτος που θα υποπτεύονταν θα ήταν ο Μαθιός. Ο Τόλης όμως φεύγει…

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 34

Η Αργυρώ αδυνατεί να κατανοήσει γιατί ο Αστέρης επιμένει μετά μανίας η ίδια και το παιδί να παραμείνουν μακριά από την οικογένειά του. Τι έχει συμβεί και ο Αστέρης τηρεί αυτή τη στάση; Η πίεσή της, καθώς προσπαθεί να μάθει περισσότερα για την απομάκρυνσή του, έχει μοναδικό αποτέλεσμα την υπόσχεσή του ότι θα της μιλήσει όταν είναι έτοιμος. Εκείνη συνεχίζει να μην καταλαβαίνει τη συμπεριφορά του. Ο Αστέρης έχει μάθει ότι η Βασιλική γνώριζε πως ο Μαθιός σκότωσε τον άντρα της, τον Στεφανή, και δεν αποκάλυψε την αλήθεια. Εκείνη προσπαθεί να του δικαιολογηθεί, αλλά ο Αστέρης είναι εξοργισμένος και αρνείται κάθε δικαιολογία.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 35

Ο Ανδρέας απειλεί ευθέως τον Μαθιό, από τη στιγμή που μαθαίνει ότι είναι ο άνθρωπος που σκότωσε τον Στεφανή. Εκείνος αποφασίζει να μάθει τι έχει συμβεί και διατηρεί τέτοιο μένος με την οικογένειά του. Έξαλλος ο Αντώνης, που τόσα χρόνια έχει δείξει την επαγγελματική του συνέπεια αλλά και την υποστήριξή του στους συντοπίτες του στην Άνω Ποριά, και τώρα κινδυνεύει να θεωρηθεί συνεργός σε έγκλημα, υποβάλλει την παραίτησή του στον ταξίαρχο, που αρχικά δεν γίνεται αποδεκτή. Ωστόσο και ο Αντώνης είναι αμετάπειστος στην απόφασή του. Ο Γιώργος βλέπει τη Θοδώρα να επιστρέφει και δεν πιστεύει στα μάτια του. Η επιστροφή της χαροποιεί τους πάντες στο χωριό, αλλά εκείνη φροντίζει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της απέναντι στον Γιώργο από την αρχή. Έχουν χωρίσει οριστικά και αμετάκλητα και είναι αποφασισμένη να φύγει μακριά από την Κρήτη.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 36

Η Μαρίνα συναντά τον Ανδρέα στο νεκροταφείο και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Τα λόγια του θα την αναστατώσουν και θα καταφύγει στον παπα-Μιχάλη για βοήθεια. Ο Παύλος μαζί με τον παπα-Μιχάλη ανησυχούν για την προσέγγιση της Εύας και του Ανδρέα. Ο Ανδρέας κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη φυγάδευση του Λάζαρου από την Κρήτη. Στη συνέχεια, πιέζει την Εύα να του πει ό,τι ξέρει για τον Μαθιό. Εκείνη, νιώθοντας εγκλωβισμένη, αποκαλύπτει την ταυτότητά της στον Βαγγέλη, λέγοντάς του ότι είναι η αδελφή του Ευθύμη. Περιχαρής ο Βαγγέλης, της ξεκαθαρίζει ότι θα σταθεί στο πλευρό της, όπως στάθηκε και στον αδελφό της. Η Εύα, μένοντας μαζί του, δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα. Η σκοτεινή νύχτα πλησιάζει και η Μαρίνα αισθάνεται όλο και πιο έντονα το κακό να πλησιάζει! Η Καλλιόπη με τη Βασιλική καταφέρνουν να μάθουν πού κρύβεται ο Λάζαρος. Παίρνουν όπλα από αυτά που φυλά η καπετάνισσα στο σπίτι της και του στήνουν καρτέρι για να τον σκοτώσουν. Ο Λάζαρος αιφνιδιάζεται από τις δύο γυναίκες. Ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες και η Καλλιόπη τον καταριέται. Εξοργισμένη, η Βασιλική του επιτίθεται τραβώντας το όπλο της. Ο Λάζαρος τρομάζει, πισώπλατά, στραβοπατά, σωριάζεται κάτω και χτυπά το κεφάλι του σε μια πέτρα! Ο θάνατός του είναι ακαριαίος.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο  37, 38, 39, 40

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More