Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 142, 143, 144, 145

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 142, 143, 144, 145 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA …

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 142, 143, 144, 145

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 142

Οι κάτοικοι της Άνω Ποριάς είναι συγκλονισμένοι από τον εμπρησμό στο αλουμινάδικο των αδελφών Σταματάκη. Ευτυχώς ο Μαθιός απουσίαζε, όμως ο Αστέρης ήταν εκεί και εγκλωβίστηκε στις φλόγες, στην προσπάθειά του να περιορίσει το κακό…Στα προσεχή επεισόδια θα δούμε τη Σάντρα να φτάνει εγκαίρως στο φλεγόμενο αλουμινάδικο και να συνειδητοποιεί ότι μέσα βρίσκεται ο Αστέρης που δεν έχει έξοδο διαφυγής και κινδυνεύει να καεί ζωντανός. Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, καλεί αμέσως βοήθεια. Η παρέμβασή της είναι σωτήρια γιατί ο Αστέρης απεγκλωβίζεται και μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου δίνει μια ακόμα δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή με τη βοήθεια των γιατρών… Πανικόβλητες η Καλλιόπη και η Αργυρώ σπεύδουν στο πλευρό του. Ατέλειωτες είναι οι ώρες αγωνίας για τις δύο γυναίκες. Ή μάλλον τρεις, καθώς και η Σάντρα βρίσκεται στο πλευρό τους. Έχει συνειδητοποιεί πια το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε με τη συμπεριφορά της και τους ζητά συγγνώμη.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 143

Ο Αντώνης, εξαγριωμένος, από την απόπειρα δολοφονίας είναι αποφασισμένος να βρει τους ενόχους και να τιμωρηθούν. Μαζί με τον Γιώργο προσπαθούν να βρουν στοιχεία για να στριμώξουν τους Μουντάκηδες. Μόνο που εκείνοι συνεχίζουν τα σχέδιά τους ανενόχλητοι, αφού καταφέρνουν να είναι ένα βήμα μπροστά… Ο παπα-Μιχάλης είναι αυτός που θα δώσει τη λύση, σαν από μηχανής θεός.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 144

Για πρώτη φορά, ο Χρήστος εκδηλώνει τα συναισθήματά του στη Στέλλα. Μέσα από τα τρυφερά λόγια της ερωτικής του εξομολόγησης, εκείνη μένει άφωνη από τη συγκίνηση. Στην πρόταση γάμου που της κάνει, όμως, η απάντηση της δεν είναι θετική, καθώς διατηρεί ακόμη ενδοιασμούς για το αν αυτοί οι δύο μπορούν να είναι μαζί για πάντα… Η καρδιά της φωνάζει «ναι», όμως η λογική της λέει «όχι» και, καθώς έχει πληγωθεί πολλές φορές στο παρελθόν ακολουθώντας την καρδιά της, αναρωτιέται μήπως θα πρέπει να σκέφτεται πια περισσότερο με τη λογική…Ο Μανόλης είναι πολύ προβληματισμένος για το μέλλον του κι έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μη φύγει τελικά από την Άνω Ποριά, οδηγώντας τον Παντελή και την Άννα σε απελπισία. Μία κουβέντα του, όμως, με τον Μαθιό και τη Βασιλική θα δρομολογήσει εξελίξεις. Την ίδια στιγμή, η αδελφή του, η Θοδώρα, μαθαίνει ότι μπορεί να υιοθετήσει το μωρό. Ο Αστέρης γλιτώνει από του Χάρου τα δόντια, μετά από μία ακόμη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του. Ο Μανούσος παραμένει άφαντος και οι Μουντάκηδες εστιάζουν στον επόμενο στόχο τους. Ένα νέο τηλεφώνημα του Ανδρέα από το εξωτερικό θα προβληματίσει τον Τηλέμαχο. Όσο η αστυνομία δεν μπορεί να καταρρίψει το άλλοθι του Μανούσου και να τον συλλάβει, κάποιος τους δίνει ένα στοιχείο, που μπορεί να τους βγάλει από το αδιέξοδο.

Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 145

Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος ξεκίνησε από τη νέα βεντέτα των Μουντάκηδων προς τους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες. Μετά την απόπειρα δολοφονίας του Αστέρη, επόμενος στόχος των Μουντάκηδων είναι ο Παύλος. Οι ξεναγήσεις στο οινοποιείο πηγαίνουν πολύ καλά και το ενδιαφέρον των τουριστών αυξάνεται όλο και πιο πολύ. Ο Παύλος με τον Βαγγέλη υποδέχονται ένα γκρουπ δέκα Ρώσων τουριστών. Στο πούλμαν όμως επιβιβάζεται και ένας ακόμη που κάθε άλλο παρά για το κρασί ενδιαφέρεται… Ο παράξενος επισκέπτης ζητά να πάει για λίγο στις τουαλέτες κι εκεί τοποθετεί τη βόμβα που έχει επάνω του! Η εμφάνιση του Ρούσσου, αδελφού του Βασίλη, δίνει μεγάλη χαρά στην Καλλιόπη. Αντίθετα, ο Αστέρης και ο Μαθιός κρατούν αποστάσεις από το θείο τους. Στο οικογενειακό τραπέζι, ο Ρούσσος ακούει σκληρές αλήθειες που δεν γνώριζε και τον φέρνουν αντιμέτωπο με τις ευθύνες του. Μαθαίνει ότι ο γιος του, ο Ανδρέας, έδωσε εντολή να σκοτώσουν τον αδελφό του. Του εξηγούν ότι άδικα είχε κατηγορηθεί για το φονικό εκείνο ο Παύλος Βρουλάκης και το χειρότερο άδικα συνεχίστηκε η βεντέτα της οικογένειάς τους με τους Βρουλάκηδες…  Επίσης, ο Ρούσσος μαθαίνει πως ο Λάζαρος σκότωσε τον Νικηφόρο, που ήταν τελικά παιδί του Μαθιού. Άφωνος, συνειδητοποιεί ότι η επιστροφή του στο χωριό θα είναι ο καταλύτης καταιγιστικών εξελίξεων.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο  146, 147, 148, 149

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like