Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 130 – Η Βασιλική συλλαμβάνεται

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 130 – Ο Χρήστος έχει πλέον στα χέρια του τα αποτελέσματα της εξέτασης του DNA της Βασιλικής. Η σύγκριση με το αίμα που βρέθηκε στον τόπο του φόνου του Λάζαρου θα αποδείξει αν είναι της Βασιλικής. Ο εισαγγελέας έχει κλητεύσει τη Βασιλική να καταθέσει στο γραφείο του, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στην οικογένειά της, ιδιαίτερα στον Μαθιό.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 130 – Η Βασιλική συλλαμβάνεται

Εκείνη, παραμένοντας ψύχραιμη, απαντά στις ερωτήσεις του εισαγγελέα και ανύποπτη πίνει από το ποτήρι που της προσφέρεται. Ο Χρήστος στέλνει το δείγμα DNA στο εγκληματολογικό εργαστήριο της αστυνομίας. Τα αποτελέσματα που λαμβάνει επιβεβαιώνουν τις υποψίες του: το DNA της Βασιλικής ταυτοποιείται με το αίμα που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος. Αυτό αποδεικνύει ότι η Βασιλική ήταν παρούσα όταν δολοφονήθηκε ο Λάζαρος και σχετίζεται άμεσα με τον θάνατό του.

Με τα στοιχεία αυτά, ο Χρήστος αποφασίζει να της απαγγείλει κατηγορίες και να την παραπέμψει σε δίκη με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης. Ενημερώνει αμέσως τη Στέλλα, δικηγόρο της οικογένειας Σταματάκη, για την απόφασή του να απαγγείλει κατηγορίες στη Βασιλική και να αποφασίσει την άμεση προφυλάκισή της. Ο έρωτάς τους περνά σε δεύτερη μοίρα, καθώς η επαγγελματική σύγκρουσή τους είναι σφοδρή.

Η Στέλλα δεν μπορεί να συμφιλιωθεί με την απόφαση του Χρήστου να προφυλακιστεί μια έγκυος γυναίκα που πρόσφατα έχασε το μοναχογιό της, δολοφονημένο από τους Βρουλάκηδες, με τον Λάζαρο ως άμεσο συνεργό τους. Αναλαμβάνει την υπεράσπισή της και σκοπεύει να κάνει τα πάντα για να την αθωώσει, καθώς είναι πεπεισμένη ότι η Βασιλική δεν είναι ικανή να σκοτώσει και ότι ο θάνατος του Λάζαρου ήταν δυστύχημα.
Παρά τις αντιρρήσεις της Στέλλας, ο Χρήστος δίνει εντολή για τη σύλληψη και την προφυλάκιση της Βασιλικής, θεωρώντας τα στοιχεία επαρκή για τη λήψη αυτών των μέτρων.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like