Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 117 – Η Μαρίνα απειλεί τον Μαθιό

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 117 – Η Μαρίνα ξεχειλίζει από οργή μόλις μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή. Δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι η πεθερά της, γνωρίζοντας τα πάντα, δεν της αποκάλυψε ποτέ τίποτα.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 117 – Η Μαρίνα απειλεί τον Μαθιό

Η σύγκρουση τους είναι σφοδρή και αναπόφευκτη, αναβιώνοντας το σκληρό παρελθόν τους και τις φονικές ενέργειες από τις βεντέτες. “Είσαι υπεύθυνη για όλα!”, φωνάζει στη γιαγιά Ειρήνη. “Με τα μυστικά και τα ψέματά σου, κατέστρεψες ζωές και οδήγησες στο θάνατο ανθρώπους, διατηρώντας ζωντανή τη βεντέτα με όσα έκανες και όσα έκρυψες!”

Η αποφασιστικότητα στα μάτια της είναι αδιαμφισβήτητη. “Ο Μαθιός θα πληρώσει για το φόνο του Στεφανή και τον άδικο χαμό του Πετρή μου εξαιτίας του. Θα τον καταδώσω στον εισαγγελέα κι ας μην ξαναμιλήσει κανείς από την οικογένεια και ας μην ξαναδώ κανέναν μπροστά μου!” Τα λόγια της σκίζουν την καρδιά της πεθεράς της, οδηγώντας την σε απόγνωση. Πώς θα αντιμετωπίσει η Μαρίνα την πρόκληση της ανακάλυψης της αλήθειας; Και πώς θα αντιδράσει η γιαγιά Ειρήνη στις απειλές και τις αποφάσεις της νύφης της;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 

 

You might also like