Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 104 – Αστέρης – Μαθιός ορκίζονται εκδίκηση

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 104 – Η Καλλιόπη ενημερώνει τον Αστέρη και τον Μαθιό ότι ο πατέρας τους, ο Βασίλης, είχε δολοφονηθεί μέσα στη φυλακή με εντολή από τον Ανδρέα.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 104 – Αστέρης – Μαθιός ορκίζονται εκδίκηση

Το νέο αυτό τους προκαλεί σοκ. Το σπίτι των Βρουλάκηδων γεμίζει με ανησυχία και φόβο για την επιστροφή του Ανδρέα και τις επιπτώσεις της αλήθειας που αποκαλύφθηκε για το θάνατο του Βασίλη. Η ατμόσφαιρα στο χωριό γίνεται βαριά και απόγνωση κυριαρχεί. Η Βασιλική δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια που έρχεται στο φως για τον Ανδρέα και οι πάντες φοβούνται τις σκοτεινές σκέψεις που την πλακώνουν. Ο Μαθιός και ο Αστέρης σκέφτονται την εκδίκηση, σκοτώνοντας τον και ξανανοίγοντας τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων.

Η Εύα αποκαλύπτει στον Γιώργο μια αλήθεια που τον συγκλονίζει. Του υπενθυμίζει πως ο νεκρός αδελφός της, ο Ευθύμης, τον είχε σώσει και τον εμπιστευόταν απόλυτα, παραδίδοντάς του τη ζωή του. Αναφέρει επίσης πως ο Ευθύμης είχε προδώσει την αστυνομία στη μυστική αποστολή του ως αστυνομικός. Η Αργυρώ, λαμβάνοντας υπόψη τις αποκαλύψεις της Βασιλικής, αποφασίζει να μοιραστεί τις σκέψεις της με τον Αστέρη. Συζητούν για το τι μπορεί να κάνουν για να αντιμετωπίσουν τη Σάντρα από εδώ και πέρα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like