Σασμός εξελίξεις – Τον ερωτεύεται κεραυνοβόλα

Σασμός εξελίξεις – Το επόμενο επεισόδιο της σειράς στον ALPHA φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις καθώς η Στέλλα λαμβάνει μια πρόταση για ρομαντικό δείπνο. Ο άντρας που την προσκαλεί παραμένει μυστήριος.

Σασμός εξελίξεις – Τον ερωτεύεται κεραυνοβόλα

Παράλληλα, ο Γιακωβάκης συνεχίζει τις έρευνες του γύρω από τις δραστηριότητες του Ευθύμη και τη δολοφονία του Στεφανή, επιδιώκοντας να φέρει τα πάντα σε τάξη. Υποπτεύεται τον Μαθιό ως δράστη της δολοφονίας και αρχίζει να υποψιάζεται ότι η Βασιλική ενδέχεται να συνεργάζεται μαζί του. Παράλληλα, η Στέλλα εξασφαλίζει τα απαραίτητα στοιχεία για να αθωώσει τον Παύλο από την υπόθεση με τα όπλα που βρέθηκαν στο οινοποιείο του. Αυτά τα στοιχεία τα καταθέτει στον εισαγγελέα με σκοπό να επιτύχει την αποφυλάκισή του.

Παρά τη δήλωση του Χρήστου περί αφοσίωσης στη δικαιοσύνη, η Στέλλα τον κεντρίζει με τον ακτιβισμό της και την αφοσίωσή της στην αναζήτηση της αλήθειας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Γιακωβάκης προσκαλεί τη Στέλλα για δείπνο, ένα γεγονός που θα αποκαλυφθεί στη συνέχεια της σειράς. Η Στέλλα δέχεται την πρόταση του ενώ κατά τη διάρκεια του ρομαντικού δείπνου, οι δυο τους ανακαλύπτουν κοινά σημεία και προσεγγίζονται περισσότερο.

Ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του Γιακωβάκη προς τη Στέλλα; Θα αποκαλυφθεί κάτι περισσότερο μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του δείπνου; Πώς θα αντιδράσει ο Χρήστος στην εξέλιξη αυτή της σχέσης; Ποια μυστικά ακόμα κρύβουν οι χαρακτήρες και πώς θα επηρεάσουν την πλοκή της σειράς;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More