Σασμός εξελίξεις – Στέλλα – Γιακωβάκης σε ερωτικό δείπνο

Σασμός εξελίξεις – Ο Χρήστος Γιακωβάκης, ο ορμητικός εισαγγελέας, είχε παλιότερα δηλώσει στη Στέλλα ότι η δουλειά του στη δικαιοσύνη είναι η ίδια η ζωή του. Μάλιστα, είχε επισημάνει πως αν βρισκόταν με την παρέα του σε μπαράκια, το μυαλό του δεν θα ασχολούνταν με άλλα πράγματα εκτός από τη δουλειά του.

Σασμός εξελίξεις – Στέλλα – Γιακωβάκης σε ερωτικό δείπνο

Ωστόσο, οι προτεραιότητές του αλλάζουν όταν η Στέλλα προσφέρει αποδείξεις για να αθωώσει τον Παύλο από τις κατηγορίες περί όπλων που βρέθηκαν στο οινοποιείο. Η Στέλλα δεν αναζητά απλά την αλήθεια, αλλά παλεύει κι εκείνη για να επιτευχθεί δικαιοσύνη. Η κατάσταση φαίνεται ιδανική για να προσκαλέσει ο Χρήστος τη Στέλλα σε ένα δείπνο, προκειμένου να συζητήσουν περαιτέρω την υπόθεση. Η Στέλλα δέχεται την πρόσκληση και οι δυο τους βρίσκονται αντιμέτωποι σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, οι συζητήσεις τους επικεντρώνονται στην υπόθεση του Παύλου και στις πιθανές εξελίξεις. Καθώς ο χρόνος περνάει, οι δυο τους ανακαλύπτουν περισσότερα κοινά σημεία και συναισθήματα. Η συνάντησή τους σηματοδοτεί έναν νέο τρόπο αλληλεπίδρασης μεταξύ τους. Η Στέλλα, μέσω της αποφασιστικότητάς της και των πράξεων της, καταφέρνει να ανοίξει τους ορίζοντες του Χρήστου και να τον κάνει να αντιληφθεί τη σπουδαιότητα της δικαιοσύνης από διαφορετική οπτική γωνία.

Καθώς το δείπνο φτάνει στο τέλος του, η Στέλλα και ο Χρήστος αντιλαμβάνονται πως η συνεργασία τους μπορεί να οδηγήσει σε εντελώς νέες εξελίξεις στην υπόθεση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More