Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός εξελίξεις – Πόλεμος μεταξύ Αργυρώς – Βασιλικής

Σασμός εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αναμένονται συνταρακτικές εξελίξεις, καθώς η Αργυρώ αποφασίζει να ρίξει το φαρμάκι της στη ζωή της οικογένειας Σταματάκη. Ο Αστέρης προσπαθεί να εξηγήσει τη δυσμενή θέση της Βασιλικής, αλλά η Αργυρώ αδιαφορεί και αποφασίζει να απομακρυνθεί ακόμα και από τον ίδιο, θέλοντας να σιγουρευτεί για τις προτεραιότητες του.

Σασμός εξελίξεις – Πόλεμος μεταξύ Αργυρώς – Βασιλικής

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη συνέχεια, ο Μαθιός και ο Παύλος προσπαθούν να την πείσουν, αλλά η αντίδρασή της είναι έντονη. Αντιδρά τόσο στο θράσος του Μαθιού όσο και στις παρακλήσεις του Παύλου, καταγγέλλοντάς τους για τις πράξεις της οικογένειας Σταματάκη. Η Βασιλική προσπαθεί να ξανασυνδεθεί με την Αργυρώ, αλλά η τελευταία της απαντά με οργή. Κατηγορεί τη Βασιλική για αχαριστία και αδικία, επικαλούμενη την προσφορά του πατέρα του Μαθιού που ποτέ δεν την προκάλεσε παρά τη δυσκολία της κατάστασης.

Η αντιπαράθεση εντείνεται, και η Αργυρώ επισημαίνει ότι ο γιος της Βασιλικής πήγε εκείνη τη μέρα στο καφενείο με σκοπό να σκοτώσει. Ανακοινώνει επίσης ότι, αν δεν είχε σκοτωθεί εκείνος, τώρα θα ήταν ο Παύλος στη λίστα των νεκρών της οικογένειας Σταματάκη. Η Βασιλική, με ένα σκοτεινιασμένο βλέμμα, αποχωρεί. Από αυτήν τη στιγμή, οι δύο γυναίκες γίνονται εχθροί, ενώ η Καλλιόπη προσπαθεί να τις συμφιλιώσει.

Όμως, καμία από τις δύο δεν είναι διατεθειμένη να ακούσει, δημιουργώντας ένα κλίμα έντασης και αντιπαράθεσης που θα επηρεάσει όλους τους χαρακτήρες, ειδικά την Καλλιόπη που αποφασίζει να μηνύσει τους γιους της με σκοπό να ξαναφέρει την ειρήνη. Όμως, κανένας δεν είναι έτοιμος να κάνει το πρώτο βήμα προς τη συμφιλίωση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like