Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός εξελίξεις – Ο Γιακωβάκης τους τρίζει τα δόντια

Σασμός εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν καθώς ο Γιακωβάκης φτάνει στα άκρα και τους τρίζει τα δόντια. Οι επόμενες κινήσεις στη σειρά υπόσχονται δυναμισμό και ανατροπές, καθώς ο νέος εισαγγελέας εμφανίζεται ως ο εκπληκτικός αρχηγός των αλλαγών.

Σασμός εξελίξεις – Ο Γιακωβάκης τους τρίζει τα δόντια

Ανατρέποντας τις ισορροπίες, δίνει νέα πνοή στην ιστορία. Ο Αστέρης, αναπολώντας τη φυγή της Αργυρώς, βρίσκεται σε κατάσταση ανάστασης, προσπαθώντας με απελπισία να την εντοπίσει. Εν τω μεταξύ, η Καλλιόπη απειλεί με θεούς και δαίμονες, αλλά αγνοεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο που την απειλεί.

Η είσοδος του νέου εισαγγελέα, Χρήστου Γιακωβάκη, ανατρέπει τα πάντα. Το άλλοθι του Μανόλη προς το Μαθιό ανοίγει την πόρτα της εξόδου από τη φυλακή, ενώ ο Αντρέας συνεχίζει να σχεδιάζει τη δολοφονία του. Η Μαρίνα ανακαλύπτει την καταγωγή της Αργυρώς, επιδιώκοντας να ανακαλύψει τα κίνητρα που οδήγησαν το παιδί της σε αυτήν την τολμηρή κίνηση. Ο Αστέρης, αποφασισμένος να τη φέρει πίσω, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια απροσδόκητη ομολογία που αναστατώνει και πάλι τα νερά, θέτοντας σε κίνδυνο τις ισορροπίες.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like