Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός εξελίξεις – Η Βεντέτα ανοίγει ξανά

Σασμός εξελίξεις – Ο Τηλέμαχος θα στοχεύσει τον Μαθιό όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, λόγω της δολοφονίας του Λάζαρου. Η είδηση της προφυλάκισης της Βασιλικής συγκλονίζει το χωριό, καθώς η ίδια είναι έγκυος και οι κάτοικοι ανησυχούν για την εξέλιξή της.

Σασμός εξελίξεις – Η Βεντέτα ανοίγει ξανά

Οι Βρουλάκηδες καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να πείσουν τον Τηλέμαχο να μην επιτεθεί στη Βασιλική για τον θάνατο του Λάζαρου. Επιδιώκουν να κρατήσουν την οικογένειά τους μακριά από πράξεις αντεκδίκησης που θα μπορούσαν να αναζωπυρώσουν την βεντέτα. Παρά τις πιέσεις, ο Τηλέμαχος παραμένει ανένδοτος στην απόφασή του. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, με τον Λάζαρο είχαν σχέση σαν αδέλφια. Ο Λάζαρος ήταν ο στήριγμά του όσο ο Αντρέας είναι εξαφανισμένος.

Μετά τον θάνατό του, ο Τηλέμαχος προσπαθεί να βρει τον υπεύθυνο για τον φόνο. Παρόλο που διψάει για εκδίκηση, ο Τηλέμαχος γνωρίζει καλά τους κανόνες της βεντέτας και αντιλαμβάνεται ότι δεν πρέπει να βλάψει γυναίκες και παιδιά. Έτσι, η Βασιλική δεν διατρέχει κίνδυνο από αυτόν. Ωστόσο, ο Μαθιός αποτελεί τον επόμενο στόχο του. Πώς θα αντιδράσει ο Μαθιός όταν μάθει για τα σχέδια του Τηλέμαχου; Θα προσπαθήσει να προστατευθεί ή θα αντιμετωπίσει την κατάσταση κατά μέτωπο; Τι ρόλο θα παίξει η Βασιλική σε όλη αυτή την αναταραχή, δεδομένης της ευάλωτης θέσης της λόγω της εγκυμοσύνης;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like