Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός εξελίξεις – Η Καπετάνισσα φέρνει τον Σασμό

Σασμός εξελίξεις – Βασιλική και Καλλιόπη χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους όταν μαθαίνουν πως το νήμα της ζωής του Μαθιού κόπηκε έτσι άδοξα. Μαζί τους φυσικά και ο Αστέρης, που ο Μαθιός για εκείνον ήταν αδελφός και πατέρας μαζί, καθώς αυτός ανέλαβε το μεγάλωμά του όταν ο Βασίλης πέθανε.

Σασμός εξελίξεις – Η Καπετάνισσα φέρνει τον Σασμό

«Κάνε κουράγιο, νύφη μου. Για το κορίτσι σου και όταν μεγαλώσει προσπάθησε να της πεις τι γενναίος άντρας την έφερε σε τούτονα τον κόσμο. Κάνε κουράγιο για να παίρνω κι εγώ δύναμη», λέει στη Βασιλική η καπετάνισσα με πόνο και η γυναίκα μόνο να συμφωνήσει μπορεί. Το μόνο που της δίνει κίνητρο να συνεχίζει είναι το μωρό που έχει στην αγκαλιά της. «Εσύ τι θα κάνεις;», ρωτά την Καλλιόπη και εκείνη αποφασισμένη όσο ποτέ αρκείται να της πει: «Αυτό που έπρεπε να έχω κάνει από καιρό».

Ντυμένη στα μαύρα και με όσο σθένος της έχει απομείνει, καλεί σε συμβούλιο τις οικογένειες του χωριού, μαζί και εκπροσώπους των Μουντάκηδων και οι κουβέντες της πέφτουν στα κεφάλια όλων σαν κεραυνοί. «Τέλος με το αίμα! Έχασα το παιδί μου και δεν θέλω άλλη μάνα να νιώσει την πίκρα που έζησα εγώ, θέλω μόνο ειρήνη και ομόνοια στο χωριό μας. Θέλω μόνο… σασμό», λέει και ταράζει όλους εκείνους που περίμεναν πως θα θελήσει να ζητήσει εκδίκηση.

Οι ώρες και οι μέρες δεν θα είναι εύκολες και με δυσκολία άπαντες βρίσκουν τα πατήματά τους. Σε αυτό βοηθά πολύ η παρουσία της μικρής Σταματάκαινας αλλά και του Πετρή. Μήνες αργότερα, η οικογένεια καταφέρνει τελικά να χαμογελάσει ξανά. Και αυτό γιατί ο Αστέρης κάνει γυναίκα του την Αργυρώ. Μια νέα εποχή λοιπόν ξεπροβάλλει για το πολύπαθο χωριό της Κρήτης.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like