Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός εξελίξεις – Φινάλε γεμάτο εκπλήξεις

Σασμός εξελίξεις – Το μεγάλο φινάλε του Σασμού αναμένεται να συναρπάσει τους θεατές στις 7 Ιουλίου στον ALPHA, υποσχόμενο γλυκόπικρες στιγμές. Η Θοδώρα και ο Γιώργος, αρχικά απογοητευμένοι από την αποτυχημένη προσπάθειά τους να υιοθετήσουν ένα παιδί, βρίσκουν μια νέα ευκαιρία όταν η ίδια η Θοδώρα μένει έγκυος.

Σασμός εξελίξεις – Φινάλε γεμάτο εκπλήξεις

Η ζωή τους συμπληρώνεται με έναν θρησκευτικό γάμο, με κουμπάρους τον Αντώνη και τη Μαρίνα. Η Καλλιόπη και ο Παύλος, πέραν της επανασύνδεσής τους, συνεχίζουν τη σχέση τους και ανακοινώνουν την αφοσίωσή τους βάζοντας τέλος στον σασμό. Παράλληλα, ο Αστέρης και η Αργυρώ πραγματοποιούν τον γάμο τους με καλεσμένο όλο το χωριό. Η γιαγιά Ειρήνη αποχαιρετά τον κόσμο, προκαλώντας θλίψη σε όλους, ενώ η Βασιλική αντιμετωπίζει τις συνέπειες της εμπλοκής της στον θάνατο του Λάζαρου. Οι Μουντάκηδες ετοιμάζουν επίθεση, αφήνοντας το αποτέλεσμα αβέβαιο.

Η Σοφία Καμαριωτάκη βλέπει την κόρη της να παντρεύεται τον Χρήστο Γιακωβάκη, ενώ η Μαρίνα χάνει τον έλεγχο, αντιμετωπίζοντας ψυχολογικά προβλήματα. Ο Αντώνης είναι ο πρώτος που το αντιλαμβάνεται και προσπαθεί να την βοηθήσει, αλλά η Μαρίνα αρνείται τη θεραπεία, συμπεριφερόμενη σαν να είναι ο ίδιος ο Πετρής. Τέλος, η Αμαλία Ξενάκη επιστρέφει για να επανασυνδεθεί με τον Δημήτρη Μαραθάκη, δημιουργώντας μια ακόμα οικογένεια με τη βοήθεια της Σάντρας, που επίσης επιστρέφει από το κέντρο απεξάρτησης.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like