Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός εξελίξεις – Έτσι βγάζουν τον Παύλο απο την μέση

Σασμός εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ένα γκρουπ με 11 Ρώσους επισκέπτες περιηγούνται στο οινοποιείο του Παύλου, και στη συνέχεια κατευθύνονται προς το μαγαζί του Παντελή για φαγητό.

Σασμός εξελίξεις – Έτσι βγάζουν τον Παύλο απο την μέση

Εκεί, η Τζένη παρατηρεί έναν επισκέπτη λείπει, και ο Παύλος εξηγεί ότι η συμφωνία ήταν για 10 επισκέπτες. Ο Βαγγέλης, ακούγοντας τη συνομιλία, θυμάται τις περίεργες κινήσεις ενός Ρώσου στην τουαλέτα. Επιστρέφει στο οινοποιείο με τον Τόσο και αναζητούν ύποπτα σημάδια. “Κάτι μου λέει ότι εκείνος ο τύπος κρατούσε κάτι…”, σχολιάζει ο Τάσος, ενώ λίγο αργότερα ο Βαγγέλης εντοπίζει το ηλεκτρονικό χρονόμετρο της βόμβας.

Με τη βοήθεια της αστυνομίας, καθαρίζουν τον χώρο και εξουδετερώνουν τη βόμβα που δείχνει να έχει ακόμα 1 ώρα και 50 λεπτά. “Χριστός και Παναγιά, τι είναι αυτό;”, αναρωτιέται ο Βαγγέλης, ενώ οι αρχές καταφθάνουν και επιλύουν την κατάσταση. Αν και οι παρευρισκόμενοι χαίρονται για την ανακάλυψη, οι Μανούσος και Γιάννος αισθάνονται απογοητευμένοι για την αποτυχία του σχεδίου τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like