Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός επόμενα επεισόδια – Βγάζει την Θοδώρα απο την ζωή του

Σασμός επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να σοκάρουν το κοινό, καθώς ο Γιώργος αναγκάζεται να αποχωριστεί τη Θοδώρα, ρίχνοντας τον εαυτό του σε έναν σκοτεινό κόσμο αντιφατικών συναισθημάτων. Ενώ οι σχέσεις αναστατώνονται, ο Αντώνης διερευνά την αλήθεια πίσω από τον θάνατο του Λάζαρου, αποκαλύπτοντας μυστικά που θα συνετίσουν τον χαρακτήρα της σειράς.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Βγάζει την Θοδώρα απο την ζωή του

Παράλληλα, η αποκάλυψη του Παύλου προς τον Αντρέα για τη μητέρα του προκαλεί οργή και αίσθημα εκδίκησης, οδηγώντας τον σε ένα πολύπλοκο σχέδιο για την εξόντωση του Μαθιού. Ο Γιώργος, καθώς απομακρύνεται από τη Θοδώρα, επιλέγει να δώσει μια ευκαιρία στην Εύα, ανοίγοντας νέα κεφάλαια στην ιστορία. Η Μαρίνα, αφού πασχίζει να πείσει την Αργυρώ για τον Αστέρη, αντιμετωπίζει την αδιαλλαξία της. Ένα απρόσμενο μάρτυρα έρχεται στο προσκήνιο, προσφέροντας άλλοθι για τη νύχτα του φόνου του Μαθιού και ξανανοίγοντας τον κύκλο των υπόπτων.

Ο Αστέρης, απογοητευμένος από τη φυγή της Αργυρώς, επιδίδεται σε απελπισμένες προσπάθειες για να την εντοπίσει. Η Καλλιόπη, παρά τις απειλές προς Θεούς και δαίμονες, δεν αντιλαμβάνεται τον πραγματικό κίνδυνο που την περιμένει. Η άφιξη του νέου εισαγγελέα, Χρήστου Γιακωβάκη, ανατρέπει τις ισορροπίες και δημιουργεί νέες προκλήσεις για τους χαρακτήρες.

Το άλλοθι του Μανόλη προς τον Μαθιό ανοίγει την πόρτα της ελπίδας για αποφυλάκιση, ενώ ο Αντρέας εξακολουθεί να ετοιμάζει το σκοτεινό σχέδιό του για εξόντωση. Η σειρά εξελίσσεται με ένταση και ανατροπές, κρατώντας το κοινό σε αγωνία για το τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like