Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός επόμενα επεισόδια – Βασιλική – Αργυρώ σφάζονται

Σασμός επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η σειρά συνεχίζει να προσφέρει ένταση και ανατροπές, εισέρχοντας σε έναν καβγά μεταξύ των δύο κύριων χαρακτήρων, της Βασιλικής και της Αργυρώς, που καθορίζει το μέλλον της σειράς.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Βασιλική – Αργυρώ σφάζονται

Η αποκάλυψη του Μαθιού ως δολοφόνου του Στεφανή έχει προκαλέσει ρήγμα στην ισχυρή φιλία ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Η Αργυρώ, αντιδρώντας στην απόφαση του Αστέρη να προστατεύσει τον αδελφό του, λαμβάνει αποφάσεις που σοκάρουν την οικογένεια Σταματάκη. Αποφασίζει να χωρίσει με τον Αστέρη και να εγκαταλείψει την Κρήτη με τον μικρό Πετρή, αγνοώντας το τελεσίγραφο που επέλεξε την οικογένεια του.

Η Βασιλική, παρακολουθώντας τον Αστέρη να χαλάει ψυχολογικά, εξαγριώνεται με την Αργυρώ, μη μπορώντας να κατανοήσει την απόφαση της. Όπως φαίνεται στο επερχόμενο επεισόδιο της σειράς, θα αναπτυχθεί ένας έντονος καβγάς ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Η Βασιλική, που έχει βυθιστεί στην οργή της, κατηγορεί την Αργυρώ για έλλειψη υποστήριξης στη δύσκολη στιγμή του χαμού του Νικηφόρου. Εκείνη, από την πλευρά της, κατηγορεί τη Βασιλική ότι μαζί με τον Αστέρη και την Καλλιόπη καλύπτουν έναν δολοφόνο, ο οποίος ευθύνεται για τον θάνατο του αδελφού της.

Τα λόγια που εκτοξεύονται μεταξύ τους είναι σκληρά και αναδεικνύουν τη βαθιά διάσταση ανάμεσα στις δυο φίλες. Η Βασιλική δηλώνει αποφασισμένη να μη συγχωρέσει ποτέ την Αργυρώ, ενώ η Αργυρώ αρνείται να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί της μέχρις ότου εκτελεστεί η δικαιοσύνη για τον Μαθιό. Παρά τις προσπάθειες πολλών να επανενώσουν τις δύο γυναίκες, το ρήγμα φαίνεται ακόμα μεγαλύτερο και ανίατο. Η σειρά  συνεχίζει να προκαλεί συναισθηματική ένταση και αγωνία, καθηλώνοντας τους θεατές με την αβέβαιη πορεία των χαρακτήρων της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like