Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός επόμενα επεισόδια – Τρώει το μεγαλύτερο χαστούκι της ζωής

Σασμός επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Η Εύα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καταλήγει στη φυλακή, όπου ο Παύλος της αποκαλύπτει τον τραγικό θάνατο του αδελφού της, Ευθύμη.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Τρώει το μεγαλύτερο χαστούκι της ζωής

Αντιλαμβάνεται την παγίδα γύρω της, και αποφασίζει να δραπετεύσει από την Κρήτη. Αφήνοντας το ξενοδοχείο, κατευθύνεται προς το λιμάνι, όπου την περιμένει ένα ιδιωτικό σκάφος. Παράλληλα, ο Παύλος καταδίδει την Εύα στην αστυνομία, αποκαλύπτοντας την αληθινή της ταυτότητα, μαζί με τον Βαγγέλη. Η αντίδραση του εισαγγελέα είναι αδιάφορη, καθώς ήδη γνώριζε για την ύπαρξή της. Οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν την Εύα στη μαρίνα πριν προλάβει να δραπετεύσει και την οδηγούν στη φυλακή.

Εκεί, ο Παύλος την επισκέπτεται και της αποκαλύπτει τον τρόπο θανάτου του Ευθύμη, καθώς και την εμπλοκή του σε αυτόν. “Δεν σου οφείλω τίποτα. Εσύ μου οφείλεις την αλήθεια που κράτησα κρυφή την ταυτότητα σου για τόσο καιρό” αναφέρει, διευκρινίζοντας ότι ο αδερφός της έκανε την επιθυμία του να πεθάνει. Η Εύα αρχίζει να κατηγορεί τον Παύλο για τον θάνατο του Ευθύμη, αλλά αυτός αντιδρά με απογοήτευση. “Η καρδιά σου είναι ακόμα γεμάτη μίσος” της λέει, «Δεν θέλω να σε δω ξανά στη ζωή μου, δεν υπάρχει κανείς για σένα πλέον» της λέει και φεύγει.

Φεύγοντας, αφήνει πίσω του μια αίσθηση ανακούφισης. Εν τω μεταξύ, ο Γιακωβάκης αποφασίζει την έκδοση της Εύας στην Κύπρο. Πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Παύλο μετά από την αποκάλυψη του μυστικού και τις αιχμές που αντάλλαξαν; Θα βρεθεί άραγε η Εύα σε μια νέα δύσκολη θέση με την εκδίκαση της υπόθεσής της στην Κύπρο, ή θα καταφέρει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που της επιφυλάσσει το μέλλον;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like