Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός επόμενα επεισόδια – Του πετάει το δαχτυλίδι στα μούτρα

Σασμός επόμενα επεισόδια – Η Καλλιόπη ενώ είναι μέσα στο σπίτι της, νιώθει να μην μπορεί να πάρει ανάσα. Ο Αστέρης έχει λιποθυμήσει από τις αναθυμιάσεις και η Σάντρα πηγαίνει προς το αλουμινάδικο για να ζητήσει συγγνώμη από τον ίδιο και τον Μαθιό για τη συμπεριφορά της.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Του πετάει το δαχτυλίδι στα μούτρα

Βλέποντας όμως τις φλόγες, τρέχει προς εκείνη την κατεύθυνση και αρχίζει να φωνάζει το όνομα του Αστέρη για να σιγουρευτεί πως είναι καλά. Αμέσως καλεί ασθενοφόρο αλλά και τον πατέρα της. Όσο η Σάντρα βρίσκει την ευκαιρία να απολογηθεί για τα λάθη της στην Αργυρώ, ο Αντώνης εξαγριωμένος πλέον για το νέο χτύπημα, είναι αποφασισμένος να τιμωρήσει τους υπαίτιους. «Θέλω να μου φέρετε σήμερα κιόλας στο γραφείο μου τον Μανούσο Μουντάκη», διατάζει, ενώ ο εισαγγελέας βλέπει την απειλή ακόμα πιο κοντά στους Σταματάκηδες.

Την ακριβώς επόμενη στιγμή που έχει βγάλει από την τσέπη του ένα κουτί με μονόπετρο δαχατυλίδι και το κοιτάζει, μπαίνει στο γραφείο του έντρομη η Στέλλα και τον ρωτά: «Είσαι ευχαριστημένος που απέσυρες τη φύλαξη από τους Σταματάκηδες; Θα μπορούσε να έχει πεθάνει ένας αθώος άνθρωπος, Χρήστο. Δεν καταλαβαίνεις πόσο σοβαρά έχουν γίνει πλέον τα πράγμα- τα;», ενώ την προσοχή της τραβά το κουτί που εκείνος έχει μπροστά του. Ο εισαγγελέας με αφορμή την επίσκεψή της απολογείται για την άγαρμπη συμπεριφορά του και της ζητά να συζητήσουν.

Μοιραία θα της αποκαλύψει πώς αισθάνεται για εκείνη και πως είναι αποφασισμένος να την κρατήσει στη ζωή του με κάθε κόστος. Παρ’ όλα αυτά, η Στέλλα δεν κρατά το δαχτυλίδι.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like