Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός επόμενα επεισόδια – Οι Βρουλάκηδες του γυρίζουν την πλάτη

Σασμός επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι Βρουλάκηδες θα αντιμετωπίσουν μια σειρά συγκλονιστικών εξελίξεων καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με αλήθειες που έκρυβε ο Παύλος. Ο Μαθιός και ο Αστέρης θα παρακολουθούν συντετριμμένοι τα γεγονότα.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Οι Βρουλάκηδες του γυρίζουν την πλάτη

Η επίθεση που θα δεχτεί ο Μαθιός θα προκαλέσει σοκ και θλίψη σε ολόκληρη την Άνω Ποριά, που θα θρηνεί τον απώλεια του εργάτη. Οι Σταματάκηδες και οι Βρουλάκηδες θα συνειδητοποιήσουν ότι η απώλεια αυτή θα τους έφερνε σε ένα βαθύ πένθος. Αυτό το απρόσμενο περιστατικό θα τους ενώσει περισσότερο και θα αποφασίσουν να προχωρήσουν ενωμένοι στο μέλλον. Παράλληλα, ο Χρήστος θα καλέσει τον Βαγγέλη στο γραφείο του και θα ασκήσει πίεση για το μέλλον του.

Εν τω μεταξύ, η Θοδώρα θα προσπαθεί να ξεπεράσει την απόπειρα δολοφονίας κατά της και τελικά θα δεχτεί την πρόταση γάμου από τον Τόλη, με σκοπό να υιοθετήσει το μωρό. Ενώ θα σκέφτεται ότι δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένη με τον Γιώργο, ελπίζει να βρει ευτυχία προσφέροντας αγάπη στο ορφανό παιδί. Ταυτόχρονα, ο Παύλος με τη βοήθεια του Βαγγέλη αποκαλύπτει την Εύα στις αρχές, αποκαλύπτοντας την πραγματική της ταυτότητα και εκπλήσσοντας τους πάντες.

Ο Γιακωβάκης, όμως, δε θα εκπλαγεί, καθώς οι συνεργάτες του τον είχαν ενημερώσει για την ταυτότητά της. Οι Βρουλάκηδες θα αντιδράσουν έντονα στο γεγονός ότι ο Παύλος τους έκρυβε την αλήθεια για τη σχέση της Εύας με τον Ευθύμη. Αργότερα, η αστυνομία θα φτάσει στη μαρίνα όπου κρύβεται η Εύα και θα τη συλλάβει πριν προλάβει να δραπετεύσει από το νησί. Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει να την εκδώσει στην Κύπρο.

Πώς θα αντιδράσει η Εύα στη σύλληψή της και την προοπτική της έκδοσης; Ποιος θα είναι ο επόμενος κίνδυνος για τους χαρακτήρες μετά από αυτά τα γεγονότα;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like