Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός επόμενα επεισόδια – Χρήστος – Αντώνης σε πόλεμο

Σασμός επόμενα επεισόδια – Το τρυφερό και απολογητικό γράμμα που έστειλε η Εύα από τη φυλακή πριν από τον θάνατό της συγκίνησε βαθιά τους Σταματάκηδες και τους άλλους που είχαν άποψη γι’ αυτήν. Η Εύα, αν και αργά, αλλάζει την εικόνα που είχαν για εκείνη πολλοί.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Χρήστος – Αντώνης σε πόλεμο

Ο Αντώνης με τη Μαρίνα επέστρεψαν νωρίτερα από τις διακοπές τους λόγω της σύλληψης της Βασιλικής. Μεταξύ του Αντώνη και του εισαγγελέα Γιακωβάκη ξέσπασε έντονη διαμάχη. Ο πρώτος επικεντρώνεται στο ηθικό ζήτημα, αναφέροντας τη μάνα που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ενώ ο Γιακωβάκης θεωρεί τη Βασιλική ως δολοφόνο που πρέπει να τιμωρηθεί.

Η Μαρίνα, μετά από έντονη μάχη με τον εαυτό της, αποφασίζει να επισκεφθεί τον Μαθιό και να του δηλώσει πως δεν θα τον καταγγείλει. Στην ακρόαση αυτής της απόφασης, ο Μαθιός δεν μπορεί να βρει λέξεις για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του. Παράλληλα, η καπετάνισσα προσπαθεί να πείσει τον Τηλέμαχο να μην τους ακολουθήσει. Είναι ο πιο λογικός της οικογένειας και ποντάρει στη συνεργασία του. Του ζητά, λοιπόν, να αναλογιστεί τις συνέπειες από το ξέσπασμα μια νέας βεντέτα και τον καλεί να ταχθεί με το μέρος τους, ώστε να αποφευχθούν τα αντίποινα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like