Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ανάμεσα σε δυο γαμπρούς σχεδιάζει να ..

Σασμός επόμενα επεισόδια – Η Θοδώρα, όπως θα δούμε στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, σχεδιάζει να παντρευτεί με στόχο να γίνει μητέρα. Στο κατώφλι του παπά Μιχάλη εμφανίζεται ένα παρατημένο μωρό, το οποίο αναλαμβάνει μαζί με την Κατερίνα.

Σασμός επόμενα επεισόδια – Ανάμεσα σε δυο γαμπρούς σχεδιάζει να ..

Αντίθετα, η Θοδώρα, μετά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες να αποκτήσει δικό της παιδί, επιθυμεί να κρατήσει αυτό το μωρό, παρά τις αντιρρήσεις των αρχών λόγω της ανεπίσημης της κατάστασης. Έτσι, η Θοδώρα εξετάζει πιο προσεκτικά ποιος θα μπορούσε να γίνει ο σύζυγός της. Ο Τόλης της προτείνει γάμο, ενώ οι δικοί της δεν είναι απολύτως σύμφωνοι με αυτήν την ιδέα. Ζητώντας συμβουλή από τον Παπά Μιχάλη, εκείνος την ενθαρρύνει να μιλήσει με τον Γιώργο, καθώς και οι δύο ακόμα αγαπούν ο ένας τον άλλον.

Παρόλα αυτά, η ίδια διστάζει και αποφασίζει να ακολουθήσει την πρόταση του Τόλη. Ωστόσο, ο Γιώργος μαθαίνει τα σχέδια της Θοδώρας και του Τόλη και τους αντιμετωπίζει. Όπως θα αποκαλυφθεί στη συνέχεια της σειράς, ο Γιώργος και η Θοδώρα ξαναβρίσκουν την αγάπη τους και αποφασίζουν να υιοθετήσουν μαζί το μωράκι. Πώς θα αλλάξει η ζωή της Θοδώρας με το νέο μωρό στην αγκαλιά της; Ποιες προκλήσεις θα αντιμετωπίσει ως μητέρα χωρίς να είναι επίσημα παντρεμένη; Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις μεταξύ της Θοδώρας, του Τόλη και του Γιώργου μετά από αυτά τα γεγονότα;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like