Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός – Επεισόδιο 159, 160, 161, 162

Σασμός – Επεισόδιο 159, 160, 161, 162 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA …

Σασμός – Επεισόδιο 159, 160, 161, 162

Σασμός – Επεισόδιο 159

Χωρίς να χάνει άλλο χρόνο, ο Καραπάνος δίνει εντολή θανάτου για τον Γεράσιμο, την ώρα που ο Αστέρης δέχεται μία αναπάντεχη πρόκληση που θα τον αφήσει μετέωρο. Τα νέα των εξετάσεων προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης για την Αργυρώ είναι επιτέλους ενθαρρυντικά, την ώρα που η ίδια ώρα που η ίδια νιώθει όλο και πιο αδύναμη. Ο παπαΜιχάλης προσπαθεί να μεταπείσει την Καλλιόπη για το κτήμα, κίνηση που ωστόσο θα την οδηγήσει εκ νέου σε σύγκρουση με τον Αστέρη. Ο Γεράσιμος απαγορεύει στη Στέλλα να πει στον Καραπάνο την αλήθεια. Ο Αστέρης προσεύχεται για εξιλέωση, την ώρα που οι άντρες του Καραπάνου ετοιμάζονται να εκτελέσουν τις εντολές του, στήνοντας καρτέρι στον Γεράσιμο.

Σασμός – Επεισόδιο 160

Το σχέδιο του Καραπάνου να σκοτώσει τον Γεράσιμο είναι σε ακόμα σε εφαρμογή. Τα τσιράκια του ετοιμάζονται για την εκτέλεση, μέχρι που η Στέλλα αποφασίζει να πάρει μία πρωτοβουλία που μπορεί να τα ανατρέψει όλα. Θέλοντας να προστατεύσει τον Γεράσιμο συναντάει τον Καραπάνο και του ομολογεί όλη την αλήθεια. Εκείνος να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Έχοντας βγει από τη φυλακή τρέχει να προλάβει πριν γίνει το μοιραίο. Φτάνοντας στο σημείο που βρίσκονται οι άντρες του, που είναι έτοιμοι να πυροβολήσουν τον Γεράσιμο. Δίχως να χάνει χρόνο μπαίνει σαν ασπίδα μπροστά από τον Γεράσιμο και είναι εκείνος που τρώει τελικά τη σφαίρα. Δεν θα σκότωνα ποτέ τον γιο μου, του λέει και ξεψυχάει, με τον Γεράσιμο να είναι σαστισμένος. Την ίδια στιγμή, οι ελπίδες για την Αργυρώ στενεύου και ο Αστέρης έρχεται ολοένα και πιο κοντά στο μυστικό της. Όταν μαθαίνει πως χρειάζεται μεταμόσχευση, αποφασίζει να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να δει αν είναι συμβατός δότης. Πράγματι η τύχη είναι με το μέρος του και οι γιατροί του ανακοινώνουν πως μπορεί να δώσει το νεφρό του για να σώσει τη ζωή της Αργυρώς. Κι ενώ ο Μαθιός ζει ευτυχισμένες στιγμές με τη Βασιλική, κάνοντας όνειρα για το γάμο τους, ο Αστέρης συναντάει την Μαρίνα και της αποκαλύπτει πως αυτός είναι συμβατός δότης, ζητώντας της όμως να μην πει τίποτα στην Αργυρώ.

Σασμός – Επεισόδιο 161

Το σχέδιο του Καραπάνου να σκοτώσει τον Γεράσιμο είναι ακόμα σε εφαρμογή. Τα τσιράκια του ετοιμάζονται για την εκτέλεση, μέχρι που η Στέλλα αποφασίζει να πάρει μια πρωτοβουλία που μπορεί να τα ανατρέψει όλα. Καθώς οι ελπίδες για την Αργυρώ στενεύουν ο Αστέρης έρχεται ολοένα και πιο κοντά στο μυστικό της. Ο Μαθιός ζει ευτυχισμένες στιγμές με τη Βασιλική και κάνουν όνειρα για τον γάμο τους. Τι απόφαση θα πάρει ο Αστέρης σχετικά με την Αργυρώ; Και ποιο μυστικό της Κλαίρης μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα;

Σασμός – Επεισόδιο 162

>Η εκρηκτική συνάντηση της Καλλιόπης με τον Άγγελο είναι γεγονός. Εν τω μεταξύ ο Αστέρης αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι μιλάει ακόμα με τον Σταύρο και γνωρίζει τα πάντα για το πρόβλημα της Αργυρώς. Από την άλλη πλευρά η αποκάλυψη της αλήθειας από τη Στέλλα φέρνει τον Καραπάνο σε απόλυτο αδιέξοδο. Αυτός που πίστευε τόσον καιρό για εχθρό είναι ο γιος του. Συγκλονισμένος τρέχει να προλάβει το κακό, ενόσω ο Γεράσιμος συνεχίζει τη μέρα του γεμάτος μίσος για τον πατέρα που του κατέστρεψε τη ζωή.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός – Επεισόδιο 163, 164, 165, 166

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

You might also like