Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός επεισόδια – Βαμμένο με αίμα το τελευταίο επεισόδιο

Σασμός επεισόδια – Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς “Σασμός” θα συγκλονίσει τους θεατές, καθώς ο ο Μαθιός θα χάσει τη ζωή του απο τα αντίποινα των εχθρών. Οι Μουντάκηδες, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, θα οργανώσουν μια επιθετική επίθεση, βλέποντας έναν εξ αυτών να πυροβολεί τον Μαθιό χωρίς κανένας να προλάβει να αντιδράσει.

Σασμός επεισόδια – Βαμμένο με αίμα το τελευταίο επεισόδιο

Ο Μαθιός θα πέσει νεκρός στο έδαφος, αφήνοντας πίσω του μία λίμνη αίματος και μια θλιβερή σιωπή. Οι αγαπημένοι του θα πληγούν βαθιά από τον χαμό του, με την Καλλιόπη, την Βασιλική και τον Αστέρη να θρηνούν την απώλειά του. Όλοι Θρηνούν και οδύρονται για το χαμό του ενώ όλη η Άνω Ποριά συμπαραστέκεται στην οικογένεια του. Η Βασιλική, ιδιαίτερα, θα βρεθεί σε μια άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αντιμετωπίζοντας τη ζωή της να ανατρέπεται με έναν θλιβερό τρόπο.

Η είδηση του θανάτου του Μαθιού θα προκαλέσει θλίψη σε ολόκληρη την Άνω Ποριά, με μερικούς να φοβούνται ότι η απώλεια αυτή ίσως ξυπνήσει ένστικτα για περαιτέρω βία στην οικογένειά του. Αντίθετα, υπάρχει και η ελπίδα ότι η απώλεια αυτή ίσως οδηγήσει επιτέλους στον πολυπόθητο “σασμό”, καθώς όλα τα γεγονότα ξεκίνησαν από εκείνον.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like