Σασμός επεισόδια – Τον πετάει σε μια αποθήκη και εξαφανίζει τα ίχνη του

Σασμός επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Καλλιόπη αναλαμβάνει δράση για να προστατεύσει τα παιδιά της από τον Αντρέα, τον οποίο θεωρεί απειλή. Αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο, σχεδιάζει ένα πλάνο για να τον αντιμετωπίσει οριστικά. Με το σχέδιο της, παγιδεύει τον Αντρέα και τον απαγάγει, κρατώντας τον κλειδωμένο σε μια αποθήκη. Εκεί, η Καλλιόπη αντιμετωπίζει τον Αντρέα, αποκαλύπτοντας βαθιά κρυμμένες αλήθειες από το παρελθόν τους.

Σασμός επεισόδια – Τον πετάει σε μια αποθήκη και εξαφανίζει τα ίχνη του

Ο Αντρέας, σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις, αντιμετωπίζει ένα τελεσίγραφο από την Καλλιόπη: ή θα εγκαταλείψει για πάντα την Κρήτη ή θα τον σκοτώσει. Την επόμενη μέρα, ένας πυροβολισμός ακούγεται, και ο Αντρέας εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Ο Τηλέμαχος και οι συγγενείς του αναλαμβάνουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του Αντρέα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Αστυνομία ενημερώνεται και αρχίζει τις δικές της έρευνες, χωρίς όμως να γνωρίζει τι συνέβη ανάμεσα στον Αντρέα και την Καλλιόπη στην αποθήκη.

Υπάρχουν φήμες και υποθέσεις για την τύχη του Αντρέα. Μερικοί πιστεύουν πως είναι νεκρός, ενώ άλλοι ότι έφυγε, χωρίς όμως να υπάρχει σαφής απάντηση στο γιατί. Τι έγινε στην αποθήκη εκείνη τη νύχτα; Ζει ο Αντρέας ή είναι νεκρός; Και τι συνέβη στη σχέση μεταξύ της Καλλιόπης και του Αντρέα μετά την αποκάλυψη της αλήθειας; Τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα, αφήνοντας μια αίσθηση αβεβαιότητας και προσμονής για τη συνέχεια της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More